keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

No Green Beer This Year

Käytiinpä eilen pelaamassa vähän biljardia Pyhän Patrikin kunniaksi. Kun vielä pari vuotta sitten pelattiin melkein joka ilta, niin nykyisin on treenaaminen jäänyt vähän vähemmälle. Voitin silti. Tuurilla.

Oltiin molemmat selvästi kaivattu pientä tuulettumista, vaikkakin vain sen yhden oluen ja muutaman biljardimittelön verran. Viime viikko meni aivan käsille, kun tauti vetäisi kaikki mehut pois, joten oli todella mukava päästä ihmisten ilmoille. Hyvää, siis erinomaista seuraa, kohtalaista mallasjuomaa, mielekästä tekemistä ja lätkää telkkarissa. Kyllä siinä saisi kulumaan hetken jos toisenkin.

Kotona jumituttiin pitkästä aikaa tv:n eteen. Katsottiin, kun
Danny Forster käväisi Turussa seuraamassa maailman suurimman risteilijän valmistumista. Osa suomalaisista telakkamiehistä ei puhunut sanaakaan englantia, joten suomeakin (tai no turkua) kuultiin. S oli innoissaan, kun pääsi korjaamaan juontajan lausumista. "It's not tarve, it's terve!" On se ainakin tervehtimään oppinut, jos ei muuta.

Jatkuvassa käytössä tervehtimisen lisäksi ovat myös esimerkiksi:

 • Eniro nolla sata sata
 • Raaaadio Rooock!
 • Hei hei mitä kuuluu?
 • prrrkelei
 • tosi mjies
 • moi moi
 • kiitos
 • Kalpaaa!
Melkoinen papupata. Ja -kaija.

5 kommenttia:

 1. On se hyvä, että sulla on mies, joka korvaa tommoset älyttömät virheet suomen kielessä! :D

  VastaaPoista
 2. Siis korjaa! Toi ei ollut tahallaan piilotettu tehtävä S:lle :D An honest mistake...

  VastaaPoista
 3. Hahaa, teemaan sopiva lipsahdus! :D Tuskin olisi vielä noilla "Eniro nolla sata sata" -taidoilla huomattu tuota virhettä. Some day...

  VastaaPoista
 4. Melkosen kirosanan oot opettanu, ku tommosen riettaan "KalPan" osaa jo tässä vaiheessa sanoa. ;) Ja mä en oo ihan varma oisinko kauhean ilonen sun sijassas, jos joutuisin kuuntelemaan noita mainossloganeita kaiket päivät. Kerta illassa TV:n kautta kuultunakin meinaa monesti pinna napsahtaa poikki. :D

  VastaaPoista
 5. Bemary: 'KalPan' se oppi kännisiltä kuopiolaisilta jo viime syksynä erään voitokkaan pelin jälkeen! :D Eipä noilla sloganeilla vielä kovinkaan älyllistä keskustelua pysty käymään. Siksi onneksi pysytelläänkin enimmäkseen englannissa. :)

  VastaaPoista