tiistai 10. helmikuuta 2009

Yum Yum!


7 kommenttia:

 1. Vesi kielellä täällä... Pystytkö oikeasti käyttämään BWW:n Blazing-kastiketta? Minulla on välillä vaikeuksia mediumienkin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ohoh, on siinä soosseja joka lähtöön. ;) Tajuaa kuinka vieras todella on amerikkalainen ruokakulttuuri. Englannissa ne ruokahienoudet on lähinnä fish&chips, erilaiset puddingit ja sipsit ja suklaa. :D Valikoimatkin taitaa olla tuolla valtameren toisella puolen kaikessa vähän isommat.

  Paitsi onko siellä pick&mixejä, niin kun makuuneissa tai film towneissa? Mulle on ollut ihan järkytys, että muualla kun Suomessa ei tunnuta harrastavan jaloa irtokarkkikulttuuria.

  VastaaPoista
 3. Kommentoin takaisin ommaan blåggiin kunnes tajusin ettet ehkä kyttää mun kommentteja - piti siis sanomani että epäilen pikkuveljiämme kannettavan ulos samasta lukiosta :)

  VastaaPoista
 4. pilvisyys: Kokeilin itse asiassa ensimmäistä kertaa tuota BWW:n tulisinta sorttia vasta tiistaina, ja kananpalasia siihen dippailtuani tulin siihen tulokseen, että voisin syödä sitä ilman mitään suurempia ongelmia. Tosin on aivan eri asia kastaa pikkaisen jonkun suupalan nurkkaa kastikkeessa kuin syödä siinä uitettuja siipipaloja, joten vastaukseni on: en tiedä. :) Mun suosikki on kuitenkin Buffalo-kastikkeen alku ja juuri, Frank's RedHot.

  Sonja: On sooseja, on! Amerikkahan on lisukkeiden luvattu maa! :D En nyt tiedä, voiko noita sanoa varsinaisesti hienouksiksi, kun enimmäkseen baariruokakulttuuriin liittyvät. Olen muuten kyseisen kulttuurin suuri fani... ;) Kunnon ranch-dippiä on ihan ikävä. USA:ssa sitten kaipaan kotoista kermaviiliä. Olisipa jännä käydä tutustumassa Englannin tarjoamiin ihmeellisyyksiin. :)

  Vaikka valikoimat valtameren takana ovatkin isot, ei sieltäkään ihan kaikkea saa. Salmiakkia on lähes mahdotonta löytää, ja noita mainitsemiasi pick&mixejä on todella harvassa paikassa. Dean & DeLuca -ketju on yksi paikka, joka tarjoaa vähän erikoisempia makuelämyksiä suolan turruttamille amerikkalaisille.

  P.S. Amerikkalaiset karkit on tyhmiä, mutta roskaruoka ihan parasta.

  Anonyymittelijä: Kyttään kyllä, mutta olin eilen tuohon aikaan jo nukkumassa! :D Tosiaan, luulenpa, että samoja penkkareita oltiin tänään vahtaamassa (jos olit paikalla siis). :)

  VastaaPoista
 5. Roskaruoka on kyllä kieltämättä Englannissakin ihan parasta.. Ja sen kyllä huomaa. Mulla on nimittäin alkaneet kolesteroli arvot pompata sallittujen rajojen yli sen jälkeen kun on noi pitemmät Englannin reissut tulleet kuvioihin! Puhumattakaan sitten niistä uhkaavista vyötärömakkaroista. :D Että varo vaan säkin. ;)Mutta ei sitä silti voi vastustaa..

  VastaaPoista
 6. Min blåggen: Hah, hauskaa. Mun veli oli hieno professori!

  Sonja: Kolesteroliarvoja en ole uskaltanut edes kytätä, mutta kantapään kautta olen kyllä oppinut, että roskaruoasta saa aika hyvät jenkkikahvat. :D

  VastaaPoista