keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kaljakinnas (arvonta)

Taisinpa uhkailla jo tammikuussa, että blogin puolella olisi tulossa käsitöihin liittyvä arvonta. Sitten tapahtui kaikenlaista ikävää ja mukavaa, ja koko juttu unohtui. Autoa Dallasin-reissua varten pakatessa tyhjä lupaukseni syöksähti mieleen kuin valmentaja Pasi Nurminen ilmaveivatessaan laskeutuessaan kotimaan kamaralle voitokkaan MM-finaalin jälkeen. Nappasin langat ja puikot mukaan, ja ennen Dallasiin saapumista tuotos olikin valmis, vaikka torkuin puolet Oklahomasta.


Kyseessä on siis kaljakinnas, mutta kuten kuvasta näkyy, se toimii yhtä hyvin myös alkoholittomien virvokkeiden (kivennäisvesi) kanssa. Ehdottoman kätevä apuväline ihmisille, joiden mielestä kylmän (tai miksei kuumankin) juoman pitäminen kädessä esimerkiksi normaalin hanskan kanssa on liian työlästä.


Juomasta ei tarvitse pitää viimeisillä voimillaan kiinni, vaan kaljakinnas pitää huolen siitä, että arvokas nektaari pysyy kourassa turvallisesti, vaikka puristusote vähän hellittäisikin. Käsi pysyy myös mukavan lämpimänä, vaikka menossa olisi juuri pakastimesta otettu Sandels limppari. Samalla juoma pysyy kylmänä. 


Kaljakinnas on parhaimmillaan opiskelijariennoissa, (taatusti kylmillä) kesäfestareilla, tailgatingissa, penkkiurheilussa, oikeassa urheilussa, saunassa... Vain mielikuvitus on rajana. Kaljakinnas sopii oikea- ja vasenkätisille juojille ja on yhteensopiva tölkkien, pullojen ja tölkkien ja pullojen kokoisten lasien/mukien/kippojen kanssa.


Nyt juuri Sinulla on oiva mahdollisuus voittaa itsellesi tämä tumppu. Noudatathan seuraavia ohjeita:

1. Kommentoi tähän merkintään. Jos kommentoit anonyymisti, keksi itsellesi nimimerkki.
2. Kerro, haluatko, ei, tarvitsetko pienen, keskikokoisen vai ison kintaan* (kuvissa pieni, joka on sopiva sirohkoon naisen käteen).
3. Voit osallistua arvontaan myös Facebookissa ja halutessasi tuplata voittomahdollisuudet, jos osallistut täällä ja siellä. Tarkemmat ohjeet FB:n puolella.
4. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 5.3.2015 klo 23:59 Suomen aikaa. Arvontaonnea!

*Isompien kokojen väritys saattaa erota mallikappaleesta.

20 kommenttia:

 1. Saako siitä nautiskella Battery-tölkkiäkin?

  Käpäläni ei ole kovin siro, muttei toisaalta mikään lapiokaan, joten keskikoko lienee turvallinen valinta. Värikin kelpaisi erinomaisesta, but beggars can't be choosers, vai miten se meni...

  VastaaPoista
 2. Voi ny prkl! Menin kirjottamaan hienon stoorin,joka katosi taivaan tuulin. En varmana kirjoita uudestaan. Lyhyesti siis: tarvitsen keskikokoisen kintaan!

  VastaaPoista
 3. kuin pähee toi ois vappuna! : D sillon on kuitenkin niin kylmä, ettei tölkkiä voi paljain käsin kantaa. ehdottomasti siis tarvitsen keskikokoisen kintaan!

  VastaaPoista
 4. Ui hitsi etta on hieno!! Tamanhan tarvii ihan ehottomasti, ko kiwit juop kaljoo...eikusiis VIRVOKKEITA varmasti keskimaaraista enemman. Ja kesalla pihalla istuissa purroo makarat, ja talavella sattaa aina vetta ja on kylyma niin pittaahan se juomakasi suojata. Eli tarpeeseen tulis! Ja koska oon kertakaekkisen erinomanen vaemo, niin isannalle sen antaisin, eli iso sen pittaa olla ;)

  VastaaPoista
 5. Mä tuplaan nyt voittomahdollisuuteni, eli lautaskäsi Eagles fani täällä on ison hanskan perässä :D

  VastaaPoista
 6. Mahtava myyntikirjoitus! Ehdottomasti tarvitsen Pehkun After Skihin siiderilapasen! Oisko keskikokoinen, kun mulla taitaa olla isompi käsi ku sulla... Tykkään ton pienen väreistä :)

  VastaaPoista
 7. Taitaa olla joku Ameriikan ihme tämä, kun en ole ennen kuullutkaan :D. Mutta joo, arvonnassa mukana ja keskikokoinen olisi ehkä se oikea!

  VastaaPoista
 8. :D :D Oiskohan se pieni sitten sopiva, luulenpa!

  Lasu

  VastaaPoista
 9. Aivan uusi tuttavuus minullekin =), keskikokoisen arvontaan mukaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. No mutta tämmösen tarvin! Keskikokosen!

  VastaaPoista
 11. Siis kuinka olen voinut tulla ilman toimeen ? keskikokoinen pliis !

  VastaaPoista
 12. ihan loistava idea! mielelläni voittaisin keskikokoisen lapasen :) ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Todellakin tarvitsen, lapsen unihyssytys kylmissä pohjolan kevättuulissa vaatii kintaan. Kahvitermarille. Keskikokoinen lienee soppeli.

  VastaaPoista
 14. Mieletön keksintö ja hurjan kauniit värit. Pieni käsi on täällä.

  VastaaPoista
 15. Keskikokoinen! Atlantassa tutustuin ekaa kertaa koozieihin, mutta tällaista en olekaan ennen nähnyt. Paljon kätevämmän oloinen Coloradon talviin. ;)

  VastaaPoista
 16. Keskikokoinen kaljakinnas kyllä kelpaisi :)

  VastaaPoista
 17. Vau, hieno! Tarvitsen ehdottomasti tälläisen, keskikokoisena :)
  _Amelia_
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana!! Ottaisin mielelläni pienen kintaan suojatikseni :)
  -Noora-
  laukkanoora (at) gmail.com

  VastaaPoista
 19. Arvonta-aika on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille, ilmoitan voittajan maanantaina!

  VastaaPoista
 20. Upea idea! Keskikokoinen minulle 😊 Teetkö näitä tilauksesta toiveväreissä?

  VastaaPoista