maanantai 20. toukokuuta 2013

Ihan ok, Leijonat, ihan ok

Viikonloppu meni sitten jääkiekollisesti niin päin arsea kuin mahdollista. Ei auttanut, vaikka meitä oli täällä kaksi ja puoli suomalaista huutamassa ja ärjymässä. Snif.

Kisoista ei jäänyt mitenkään hyvä maku suuhun. Toivottavasti näitä kahden maan ja kahden vuoden kisaisännyyksiä ei enää tule. Suomalaisilla tuntui vielä intoa (ja euroja) riittävän, mutta lahden toisella puolella ei niinkään. Ja silti voittivat, perhanan hannuhanhet.

Leijonien peli kulki ajoittain oikein mainiosti, varsinkin parin veijarin (etunenässä toki Kontiola) osalta. Muutama kriittinen erä kuitenkin nukuttiin, valitettavasti, ja mitali jäi millimetrien päähän. Eipä silti, neljäs sija ei lopulta ole huono suoritus, mutta parempaankin tällä verrattain nimettömällä joukkueella olisi riittänyt rahkeita. Se jäi harmittamaan.

NBC Sports -kanava onneksi näytti USA:n ottelut livenä telkkarista (yhtä lukuunottamatta), mutta esimerkiksi finaali tulee telkusta vasta tänä iltana. Plääh. Piti siis turvautua jälleen vähän kämäisempiin vaihtoehtoihin suoran lätkäjännityksen maksimoimiseksi. Kuvanlaatu oli aika ankea, selostus milloin milläkin kielellä (ehdottomaksi suosikiksi nousi Kaido Kuukap), ja streamien luotettavuus oli mitä oli. Vaan tulipahan katsottua!

Ensi vuonna sitten uudestaan. Katsotaan, mihin Erkka pystyy!

*****

Ilmoitusluontoista asiaa. Jouduin laittamaan sanavahvistuksen kommenteihin, sillä spämmikommentteja on tullut niin paljon, ettei enää naurata. Pahoittelut.

Olen tullut myös semmoiseen tulokseen, että taidan pitää pienen blogitauon. Meillä on täällä tosiaan suomalaista seuraa vielä reilun viikon verran, joten en halua istuskella koneella kovinkaan paljoa. Blogi-ilo ja -intokin on ollut kadoksissa jo jonkin aikaa, ehkäpä löydän sen tässä minibreikin aikana.

Palaamisiin! :)

6 kommenttia:

 1. Älä kokonaan lopeta, ethän :) Uusi lukija löysi blogisi ja parissa yövuorossa se oli luettu. Kaunis tarina teillä, ja niin koukuttava.

  Kaikkea hyvää perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, en lopeta, en. :) Pitää vain kerätä inspiraatiota nyt hetki, kyllä tää tästä. :)

   Kaikkea hyvää sinullekin, ja kiitos kommentista!

   Poista
 2. Ihana Anni, ethän kokonaan lopeta tosiaan, on niin kiva lukea blogiasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä täältä vielä palataan, entistä ehompana. ;)

   Poista
 3. Toivottavasti inspiraatio iskee, täällä on taas yksi lumoutunut lukija lisää! Aloitin tällä uudella blogilla ja luin heti perään vanhan kaikki merkinnät, joita oli hauska lukea asenteella 'etpä tiedäkään mikä sinua odottaa!!' :)
  Tämän blogin lukeminen on vaan vahvistanut omaa intoa lähteä Atlantin toiselle puolelle (tosin ihan suomalaisen poikaystävän kanssa;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, onpas ollut melkoinen urakka! :) Heh, pisti ihan hymyilyttämään tuo asenteellinen lukeminen. ;)

   Kiva kuulla, että blogi on lisännyt reissuintoa! Kyllä täällä kannattaa ainakin poiketa, jos ei pidemmäksi aikaa viitsi/voi jäädä. :)

   Poista