tiistai 7. toukokuuta 2013

10 kk

Vauvapäivitys! Eilen tuli jo kymmenen kuukautta täyteen. Kreisiä.

Mmmm, kissankarvoja. Ihana kevät!
Täällä tepastellaan koko ajan varmemmin ja rohkeammin. Konttaaminen, tai ehkä paremminkin karhukävely, on silti ykkösetenemismuoto. Neiti taputtelee jatkuvasti - itselleen, Leijonille, ilman mitään syytä.

Can't touch this! Däänänänä.
Nykerö matkii, paljon. Ilmeitä, eleitä, äänteitä. Tällä hetkellä onnistuu kaksi "sanaa", dädä (daddy, tietty) ja khRRRia (kirja, ihan oikeasti!). En tiedä, yhdistääkö pieni mieli vielä noita sanoja oikeisiin kohteisiinsa, mutta paljon hän niitä toistelee. Spontaanisti ja matkimalla.


Sanallinen kommunikointi meillä on vielä melko vähäistä. Toki jutellaan, paljon, muttei taideta vielä puhua ihan samaa kieltä. Sanan ei neiti kyllä selkeästi ymmärtää, mutta vastaa siihen usein hymyllä ja jatkaa vain touhujaan.


Koetellaan välillä toistemme hermoja ihan kunnolla, mutta enimmäkseen päivät täyttyvät halauksista, kikatuksista ja märistä pusuista. Ja torkuista, neiti on vieläkin erittäin hyvä nukkumaan! Äitiisä tullu.


Sikeitä meillä vedellään nytkin. Uni tuli tarpeeseen melkoisen meltdownin jälkeen. Minä jatkan lähetin odottelemista. Viimeinen Sookie Stackhouse -kirja tulee tänään. Sit lukemaan!

Jos nyttynen suo.

2 kommenttia:

  1. Happy first mama's day.
    Toivottavasti sait ihanat marat suukot potulta :)

    VastaaPoista