keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pyörremyrskytär

Olohuoneen lattialta löytyy nykyisin usein kierien etenevä horisontaalitornado. Sen reitin pystyy onneksi ennakoimaan melko hyvin, ja monesti hälytyssireenit soivat ihan omasta takaa, kun lähes jokaisen pyörähdyksen jälkeen pitää riemuita kiljuen ja kiekuen. Huvittavaa.

Savu ja Usva. Anagrammikaksoset. Lapsenvahdit.
Havahduin toissapäivänä anopilta tulleeseen viestiin; joulu on jo ovella! Anoppi yrittää järjestää perhejoulua, ennen kuin me karataan Suomeen, enkä nyt oikein tiedä, milloin sitä juhlitaan ja ketä on paikalla, mutta sen kuitenkin sisäistin, että tässähän voi ruveta puuhaamaan jouluisia juttuja! Joillakin naapureilla on jo seppeleet seinällä (vielä ilman valaistusta, tosin), joten kyllä minäkin voin ruveta virittäytymään joulutunnelmiin, ainakin sisällä. Kävinpä sitten eilen Targetissa hakemassa mm. vähän huopakoristeita ja Angry Birds -lahjapaperia (oli ihan pakko!).

Ulkona sen sijaan olisi niinkin jouluista tekemistä kuin haravointia. Yäk. Tänään olisi vielä oikein näppärä ulkoilukeli, enkä oikein keksi mitään hyviä tekosyitä sisällä kököttämiselle. Eiliseltä ostosreissulta tarttui mukaan myös valokuva-albumi vauvakuville ja elämäni ensimmäinen scrapbook (leikekirja?), josta rakentelin kärsimättömänä heti mieluisen vauvakirjan. Pitikin mennä koheltamaan se valmiiksi eilen; tänäänhän olisi ollut hyvää aikaa vältellä kaikkea oikeaa tekemistä. Valokuvatkin luiskahtivat albumiin ihan liian helposti.

S:kin innostui eilen joulusta. Se aikoo tehdä siskontytöilleen leluarkut, joten meidän autotalli on taas puuverstas. Oli se kuulemma tilannut minullekin lahjan ja kielsi oikein erikseen avaamasta sitä, kun lähetti sen tuo. Utelias olen, juu, mutta kyllä joululahjat sentään ovat saaneet olla ennenkin rauhassa. Samoin kuin muille osoitettu posti.

Mulla on muuten jemmassa jo kaksi lahjaa S:lle, enkä ole vieläkään möläyttänyt, mitä ne ovat! Viime vuonnahan en ollut ihan yhtä salaperäinen...

4 kommenttia:

 1. Ihanat lapsenvahdit! Ja tosi hieno idea tehda leluarkut! Mies lahtee muuten ylihuomenna kotiinsa kaymaan teidan naapuriosavaltioon, toivottavasti tuo tuliaisina kivat joululahjat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, toivottavasti matkalaukku on täynnä mieluisia tuliaisia! :)

   Poista
 2. Horisontaalitornado sireeneineen! :D En ole vieläkään sisäistänyt, että kiitospäivä on ensi viikolla, joten joulun ajatteleminen on i-han liian aikaista. Ilmaantuneita koristeita katselen kyllä jo mielelläni. Respektiä sukkelasta scrapbookin teosta, itselläni on kynnystä tarttua moiseen kun luulen että kesken jäisi kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Anoppi eilen justiinsa kauhisteli kiitospäivän lähestymistä. Onneksi ite ei tartte niin kamalasti stressata, kun päästään valmiiseen pöytään. ;) Mullakin tahtoo muuten jäädä kaikenlaiset projektit kesken, jos en tee HETI valmiiksi.

   Poista