keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Trick or Treat, Smell My Feet

Täällä juhlitaan tänään Halloweenia. Viime vuonna karkkeilu jäi meiltä kokonaan väliin, sillä oltiin keppostelemassa Chiefsien pelissä. Vaikka meillä onkin vielä viimevuotisia namusia jossain kaapin perukoilla, niin käytiin hakemassa Walmartista semmoinen karkkiarsenaali, että luulisi riittävän tämän naapuruston lapsille. Todennäköistä on, ensi vuonna meillä on taas vuosikertakarkkia.

Onneksi täällä ei ymmärretä hyvän karkin päälle, eikä kaupasta saa jättisäkkejä (tai edes pikkupussukoita) salmiakkia. Voisi olla, että lapsukaisille ei jäisi mitään herkuteltavaa, kun tämä täti vetelisi napit omaan naamaan. Suklaista ja ällömakeista sokeripommeista luovun mielelläni, ihan ilman taistoa!

Kaiverrettiin eilen parit kurpitsatkin. Tässä minun.
Ja tässä S:n.
Salmiakista puheen ollen, joulumatka Suomeen alkaa kutitella mahanpohjassa jo aika lailla! Eilen meidän lemmikkivahtiongelmaan tuli vielä maailman paras ratkaisu, kun hyvä ystävä lupautui asustelemaan meillä reissun ajan. Usvan hoitopaikka ja kissojen ja rottien ruokinta ehtikin jo valvottaa minua muutamana yönä, mutta nytpä ei enää tarvitse huolehtia. Usva saa olla kotona kissapoliisina.

Aah, nyt voin keskittyä haaveilemaan hyvästä seurasta ja ruoasta! Ja odottamaan kauhulla Atlantin ylitystä vääntelehtivän vauvan kanssa.

6 kommenttia:

 1. Täällä itärannikolla monet kaupungit on siirtäneet halloweenin lauantaille Sandyn tuhojen vuoksi. Meillä päin tuhot ei ollut kovinkaan pahat joten me mennään tänään mutta varmaan näkyy täällä molempina päivinä trick or treaters.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandy taisi keppostella ihan tarpeeksi joissakin paikoissa; ymmärrän tuon siirtämisen täysin! Hyvä, että selvisitte suht vähällä. :) Hauskaa trick or treatingiä!

   Poista
 2. Mahtava toi sun kurpitsa! Eikä näytä edes hirveän helpolta, sen verran paljon noita kapeita osuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! :) Oon vieläkin melkoinen vasta-alkaja näissä kurpitsajutuissa. Taisi olla kolmas tai neljäs kaivertamani pyörylä, joten moukantuurilla mentiin! ;)

   Poista
 3. Täällä yksi uusi lukija! "Eksyin" blogiisi viikko sitten ja nyt jo aivan koukussa. ;)
  Meillä myös tämän vuoden heinäkuussa syntynyt tyttö, joten siinäkin mielessä mukava lukea teidän kuulumisia. :)

  VastaaPoista