perjantai 19. lokakuuta 2012

Nettifilkat

Mikä on kotiäidin paras kaveri?

Meikkipussi?
Ei, ei todellakaan.

Imuri?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Joo, ei.

Netflix?
Kolmas arvaus toden sanoo!

Netflix-nettitelkkaripalvelu on ollut aika pop tässä viime aikoina. Eilen katsoin Asema 62:n (Rescue Me) vikan jakson samalla, kun leikitin vauvaa. Tänä aamuna nappasin läppärin mukaan keittiöön ja pesin tiskit Aliaksen neljännen tuotantokauden pyöriessä taustalla.

Joo, löytyisi Netflixin tarjonnasta vähän sivistävämpääkin tavaraa, mutta tiskaaminen on paljon viihdyttävämpää draaman ja komedian kuin dokumenttien parissa. On mukava kuunnella aikuista keskustelua, vaikkakin käsikirjoitettua, kun omat päivän keskustelut ovat aika yksipuolisia ja koostuvat lähinnä sanoista moimoimoimoimoimoi ja haisupylly.

Tulevaisuudessa voin hyödyntää videopalvelua myös lapsenlikkana. Sesame Street, täältä tullaan!

Netflix on näköjään rantautunut Suomeenkin. On jännä nähdä, miten hyvin se siellä menestyy. Rantautumisesta puheen ollen (mikä aasinsilta!), me saadaan tänne Ikea, ihan meidän vanhan asunnon naapuriin! Tällä hetkellä lähimmät ruotsalaispalatsit löytyvät Illinois'sta, Texasista ja Minnesotasta, ja lähinkin noista on yli 700 kilometrin päässä. Parin vuoden päästä pääsen glögiostoksille! Miten voikin jokin ruåtsalainen juttu tuntua näin kodikkaalta?

Jaahas, aika vaihtaa vaippa, pistää joku sarja pyörimään ja ruveta ruokintahommiin.

12 kommenttia:

 1. Ai hä, saako sieltä glögiä?! Kiva kun saatte Ikean - harmi kun on sitten yksi syy vähemmän tulla Chicagoon. ;) Meillä on Netflixin peruuttamisesta pian puoli vuotta, olen vähän hämilläni kuinka ollaankin pärjätty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoisia glögihuhuja olen kuullut. ;) Pitää keksiä jokin muu syy tulla Chicagoon! Eiköhän niitä pälkähdä mieleen melko helposti. :) Haha, kyllä minäkin varmaan ilman Netflixejä pärjäisin, mutta I choose not to!

   Poista
 2. Me vasta eilen rekisteröidyttiin Netflixiin ja aloitettiin leffan katselu. Ei meinannut pystyä päättämään mitä katsoisi :D
  Parhaillaan lapset katsoo sieltä smurffeja. Se tuli ilmaisena loppuvuodeksi joten nähtäväksi jää, jatketaanko sitä sen jälkeen.

  Heh, Ikea on jokaisen ulkosuomalaisen pieni suomi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hankalaa, kun on liikaa valinnanvaraa?! ;)

   Aaaaah, ei olisi pitänyt haaveilla Ikean aarteista. Järkyttävä glöginhimo on vaivannut jo monta päivää!

   Poista
 3. Heh, kuulostaa jotenkin tutulta. Paitsi tuo tiskaaminen, koska vihaan sita yli kaiken. Jos meilla ei ole tiskikonetta, niin mies tiskaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ei ole tiskaaminen minunkaan lempipuuhaa! Harmi, ettei tiskikoneeseen voi työntää ihan kaikkea. :(

   Poista
 4. Täälläkin on kokeiltu Netflixiä ja todennäköisesti sille tielle jäädään. Elisan Viihdettä ei olla avattu 6kk ja Netflix tuli Suomeen kuin tilauksesta! Eilen tuli katsottua neljä jaksoa Hell's Kitcheniä, hups..

  Se on muuten jännä, mut Ikea tuntuu jotenkin hassun läheiseltä, suomalaiselta melkeinpä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä tykätty Netflixistä! Meillä on tuon netti-tv:n lisäksi vielä parin dvd:n paketti, jota kautta saadaan uusimmat leffat postilaatikkoon. Enemmän kyllä tulee hyödynnettyä tätä nettipuolta. Tälläkin hetkellä tuossa näytön toisella puolella menee Alias... ;)

   Poista
 5. Netflix, KYLLÄ! Tosin välillä ärsyttää, kun ainakin Playstationilla Netflix-client on todella buginen, välillä leffat pätkii ja usein saa yrittää ladata monta kertaa sarjaa, ennen kuin lähtee pyörimään. Mutta Mad Men, Glee ja Desperate Housewives ovat vaan niin loistavaa lounasseuraa (miehellä on vain jotain mälsiä työkavereita, ha!), ja Instant Queue on täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kokemusta Pleikkarin clientista, mutta Wiin ja Xboxin vastaavista on. Wii tuntuu toimivan paremmin, vaikka enimmäkseen kyllä tuijottelen laatuviihdettä läppärin tai hätätilanteessa puhelimen näytöltä. ;) Haha, kyllä Täykkärit aina jotkin työkaverit lounasseurana voittaa! :D

   Poista
 6. Me ollaan läydetty Netflixistä jopa muutama suomalaisleffa ja mieskin voi katsoa kun on tektstitys enkuks. Ja muutenkin ollaan ahkerasti käytetty leffapalvelua :)

  Meillä on Ikea ihan lähellä ja jouluisin haen sieltä glögiä, silliä ja pipareita. Nyt kun tavaraa ei enää tuoda Ruotsista vaan tehdään paikallisesti, glögi ei viime jouluna ollut ihan yhtä hyvää kuin edellisenä mutta parempi kuin ei mitään. Kerran ostin ruisleipäjauho -paketinkin johon lisättiin vaan vesi (oli ihan ok) mutta nyt olen saanut leivän juuren. Lättyhilloja ostan kanssa mutta harmikseni viimeksi huomasin että lakkahilloa ei enää ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katsottiin pari vuotta sitten Joulutarina Netflixistä, mutta se oli dubattu englanniksi. Hrmh. Mukava kuulla, että ihan suomeksi puhuttuja suomalaisleffojakin löytyy! Pitääpä ruveta tonkimaan tarjontaa. ;)

   Ooh, glögi... Täällä on nyt sen verran kylmät kelit, että kylläpä maistuisi heppoisempikin versio! Me ollaan tehty glögiä itse punaviinistä, mutta viime vuonna jäi sattuneesta syystä semmoiset litkut nauttimatta. Tänä vuonna onneksi päästään nauttimaan ihan suomalaisesta glögistä!

   Poista