torstai 2. helmikuuta 2012

Suolainen haava

En missään nimessä halua hieroa suolaa haavoihin. Tai kääntää veistä siinä haavassa, johon suolaa hieraisin. Haluan kuitenkin kertoa, että täällä on ollut koko viikon kevät. Tänään menivät jo linnutkin sekaisin, alkoivat nimittäin lauleskella. Olen pärjännyt töissä uniformuun kuuluvalla muodikkaalla lyhythihaisella miesten pikeepaidalla, vaikka normaalisti palelen siinä pitkähihaisessa versiossakin. Housujakin olen yrittänyt muistaa pitää jalassa.

Huomenna mennään taas vähän huonompaan suuntaan, mutta sääennustuksen veikkaama 9 astetta ja ukkosta ei kuulosta siltikään kovin pahalta helmikuiselta päivältä. Yöpakkasia saadaan taas viikonloppuna, mutta meidän pakkasiin saa näköjään lisätä Suomen päässä vielä nollan perään. Hrr. Koettakaa tareta, ystäväiset.

Niin, ei tämä mikään Floridan tai Kalifornian kaltainen ikuinen kesäkeidas ole, mutta silti, ei pöllömpi talvi. Kroppa on ihan sekaisin ja valmis kesään, joka nyt on vielä kuitenkin muutaman kuukauden päässä. Voisi kuitenkin yrittää nauttia tästäkin vuodenajasta. Ainakin tässä kuussa on kaikenlaista touhua tiedossa. Sunnuntaina on Super Bowl, keskiviikkona S:n synttärit ja sitä seuraavana viikonloppuna pirskeet, ja vielä sitä seuraavana viikonloppuna vien S:n katsomaan ja kuuntelemaan Stephen Lynchia.


Ei pöllömpi talvi.

5 kommenttia:

 1. Noihin säihin liittyen, oopas hilj...ei ku siis oon niiiiiiin mielettömän iloinen sun puolestas, että pakahdun tässä aivan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teikäläisestä oikein huokuu semmoinen vilpitön ilo toisen puolesta! ;)

   Poista
  2. Eikö vain!? Oon niin sydämellinen ihminen, että välillä hämmästyn sitä itekin. ;)

   Poista
 2. Kivaa kevättä sinne...-20 ja lähes metri lunta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Täällä on tullut tänään varmaan metri vettä, mutta ei nyt sentään ihan noin kylmää ole. Paljosta veto, että ensi viikolla tänne iskee joku vuosisadan talvimyrsky... Mitäs menin kehuskelemaan! :D

   Poista