keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää

S täyttää tänään vuosia, kokonaiset 28. Kysyin heti ensimmäisenä aamulla, miltä tuntuu olla naimisissa nuoremman naisen kanssa. Itsehän täytän 28 vasta kesällä.

Ollaan pidetty yhtä, enemmän tai vähemmän yhtäjaksoisesti, reilut viisi vuotta. Tuntuu jotenkin hullulta, että oltiin molemmat 22-vuotiaita, kun tavattiin. Oltiin ihan vauvoja vielä, melkoisia vauvoja ollaan nytkin, vaikka numerot vilistävätkin silmissä.

Ei onneksi oltu ihan näin vauvoja. Synttärisankari-S pari vuotta sitten.

Toivottavasti saadaan juhlia vielä monet syntymäpäivät yhdessä. Happy Birthday, S.

6 kommenttia:

 1. Sanohan onnittelut vauvalle! :p Ja toi ikäasia hämmentää muakin. Numeroissa on pakko olla jotain vikaa. Onneks täytän tosiaan tässä kuussa, ihme kyl jälleen kerran, 25 vuotta, vaikka kummallisen korkealta iältä sekin kuulostaa, mieli ku on 16-vuotiaan ja välillä tuntuu, että aivotkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut viety perille! 25 on kyllä hyvä ikä, vois itekin harkita nuorentumista. Toisaalta esim. eilen illalla, poikien synttärijuhlien pikkutunneilla, minusta kuoriutui aika vanhanoloinen emäntä, kun yksi synttärisankari (ei onneksi S) aloitti semmoisen painimisen toisen tyypin kanssa, että siinä nujakassa S:n läppärin päälle kaatui rommikokis. Teki mieli pistää tappelupukarit ojennukseen, mutta osasin käyttäytyä kypsästi! ;)

   Poista
  2. Osasit käyttäytyä kuin mies, näin mä sen näen. :D Itehän oisin kans saanu purra kieleeni aika pitkään vastaavassa tilanteessa, koska niin surullista kuin se onkin, naismainen tapa reagoida asiaan on yleensä vetää kamalat pultit niin, ettei kellään oo enää kivaa, vaikka sen ojentamisen voi tehä pehmeämminki, siis miesmäisesti. ;p Meillä on niiden asenteesta paljon opittavaa, sanonpahan vaan.

   Poista
  3. Hahaa, oon kyllä välilla aika äijä, vaikken välttämättä viime lauantaina. Tyhmät äijäasenteet aiheutti tuon koko tilanteen, ihme kukkoilijoita. ;)

   Poista
 2. Paljon onnea synttarisankarille! Blogissani on muuten haaste sinulle, if you choose to accept :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärisankari kiittää! :) Uuuuu, pitääpä käydä tutkimassa haaste!

   Poista