perjantai 24. kesäkuuta 2011

Jatketaan samalla teemalla

Nyt kun olen kehunut Suomi-herkut vähintään maasta Marsiin, niin pitää välillä iloita näistä uuden kodin tuomista eduistakin. Niitäkin nimittäin riittää.

Jos ei ole vielä käynyt selväksi, niin pidän herkuttelusta ja laiskottelusta, ja varsinkin noiden kahden harrastuksen yhdistämisestä. Oivan mahdollisuuden tähän tarjoavat kauppojen ja ravintoloiden ylitsepursuavat mässytarjonnat sekä melkoisen kattava tv-tarjonta.

Kun muutettiin tänne (muutan tasan vuosi sitten!), valittiin sellainen kaapelikanavapaketti, johon kuului HBO. Olin jo Suomessa koukuttunut True Blood -sarjaan, joten olikin aika luksusta päästä katsomaan sitä ihan tuoreeltaan (ja laillisesti) omalta kotisohvalta. Pian ihastuin myös HBO:n muihin tuotoksiin, kuten Boardwalk Empireen, The Ricky Gervais Show'hun, Real Time with Bill Maher -talk show'hun, sekä viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä Game of Thronesiin, joka jäi juuri tauolle. Eipä ole siis ihme, että nykyisessä asumuksessakin näkyy HBO sekä HBO On Demand, joka mahdollistaa sarjojen ja elokuvien katselun ihan mihin aikaan tahansa.

Team Alcide!

Vaikkei peruskaupoista saakaan salmiakkia, niin toki sieltä löytyy sen verran paljon muuta mässättävää, ettei vyöhön ainakaan tarvitse tehdä lisää reikiä. Eilen ostin tuoreita mansikoita ja tänään ajattelin ostaa viikonlopun kunniaksi aivan järjettömän herkullisia jalapeño-sipsejä. Saatanpa niillä herkutellessani katsoa pari jaksoa True Bloodin  kolmatta tuotantokautta, ihan vain fiilistelyn (Alciden) vuoksi. Neljäs tuotantokausi alkaa ylihuomenna! Tai sitten jatkan The Southern Vampire Mysteries -kirjasarjan läpi koluamista (jälleen kerran). Olen niin iloinen, että olen saanut haalittua kaikki osat kirjahyllyyn!


Illalla pääsen herkuttelemaan aidolla jenkkiruoalla. Mennään meidän lemppariurheilubaariin nimeltä Coach's. Sieltä saa vaatimattomasti maailman parhaita wingsejä. Taisto on tiukka Coach'sin ja Buffalo Wild Wingsin välillä, mutta Coach'sin siipiin taidetaan laittaa jotain koukuttavaa ainetta, sillä minun on päästävä sinne tasaisin väliajoin. Muutenkin tekee jatkuvasti mieli aina vain tulisempaa ja tulisempaa ruokaa, ja onneksi tarjontaa löytyykin yllin kyllin, muun muassa meksikolaisen ruoan ja barbecuen muodossa.

Voisin jatkaa tätä listaa ihan loputtomiin, mutta meidän langaton netti pätkii sen verran pahasti, että taitaa olla parempi julkaista teksti nyt, kun signaali on suhteellisen vakaa. Minun täytyy sitä paitsi jatkaa verhourakkaa. S osti minulle synttärilahjaksi ompelukoneen (veti takaisin sen puutarhakauppajutun), joka on niin hieno, että minulla meni eilen varmaan noin tunti ohjekirjaa lukiessa. Sain kuitenkin jo yhden projektin valmiiksi; värkkäsin keittiöön uuden kapan. Tänään vuorossa on yhden makuuhuoneen verhot. Voisin laitella kuvia, kunhan saan talon taas asuttavaan/kuvattavaan kuntoon, eli ehkä ensi viikolla. Nämä meidän DIY-projetkit ovat vallanneet jo autotallistakin puolet...

Hyvää juhannusta, missä ikinä olettekin!

4 kommenttia:

  1. Alcide. nam. :D
    Mun mies tekee aika harvoin mitaan romanttista, ja siita kertoo tama pieni fakta, etta sen mielesta tosi romanttista on, etta se ei kattonu yksin viimesia jaksoja game of thronesista vaan odottaa etta voidaan kattoo ne yhessa ku meen takas taalta Suomesta :D

    VastaaPoista
  2. Haha, ihana! :D Tuohan on jo yltiöromanttista!

    VastaaPoista
  3. HBO ja/tai CBS laillisesti olisi kyllä ylellisyyttä.

    Nyt truublaadit ja criminalmindsit tulee seurattua ihan vain verkosta. Ranskaan ne tulee kuitenkin toivottaman myöhässÄ ja dubattuna. Game of Thronesiakin olen katsellut sen jälkeen kun sarjasta kuulin (eli tapasin näyttelijöitä Monacossa), mutta siihen en ole vielä osannut ihan addiktoitua.

    VastaaPoista
  4. Äh, en ole suuri dubbauksen ystävä, kuten et varmaan sinäkään. ;)

    Iik, minun pitää selvästi ruveta reissailemaan vähän cooleimmissa paikoissa kuin Kansasissa, sillä täällä ei paljon staroja tapaa! Mullakin muuten meni muutama jakso totutellessa Game of Thronesin valtaisaan hahmosikermään ja useisiin juonikoukeroihin, mutta kun sisään pääsin, niin ulos ei ollut enää mitään asiaa. :)

    VastaaPoista