maanantai 6. kesäkuuta 2011

Rock the Party

Kääk! Menipä reipas viikko nopeasti, kun oli paljon seuraa ja tekemistä! Meillä oli muutaman päivän ajan vieraana yksi sohvanvaltaaja, jonka kanssa tehtiin töissä oleva S yhtenä päivänä mustasukkaiseksi istuskelemalla pihalla virvokkeet kourassa ja tilaamalla pizzaa, ja seuraavana päivänä kadehdinnan kohteena oli meidän reissu T-Bonesin peliin. Meinattiin vielä pelata S:n lempipeliäkin (Halo 3), mutta silloin olisi kuulemma tullut ruumiita. Leikittiin Desperate Housewivesia, vaikka vain toinen meistä on naimisissa ja nainen.


Viikonloppuna riitti myöskin hulinaa, sillä lauantaina oli meidän tuparit. Tutustuttiin naapureihin vähän paremmin, ja meidän kaverit pääsivät tutustumaan uuteen torppaamme oikein kunnolla. En ehtinyt/muistanut ottaa yhtään kuvaa, joten todistusaineistoa ei kai jäänyt kenellekään talteen, ei edes meidän aamuöisestä Rock Band -sessiosta. S ehti tuhota eilen aamulla pahimmat pöydille jääneet todisteet juhlista, ennen kuin minä nousin sängystä. Se oli kuulemma minun synttärilahja. Toinen synttärilahja on sitten kuulemma se, että saan käydä valkkaamassa kaksi puuta jostain puutarhakaupasta. Minulla on viimevuotinenkin lahja käyttämättä (60 dollarilla huonekasveja), joten kohta vihertää, piha ja talo.

Meidän juhlat jatkuvat tänään, sillä pikku-Usva täyttää kokonaisen vuoden! Ostin viime viikolla kaupasta isojen koirien ruokaa, sillä meidän tyttönen ei muka enää ole pentu, sniisk. S suunnitteli vievänsä meidän lellipennun illalla lemmikkikauppaan valitsemaan uuden lelun (ihan kuin olohuoneen lattia ei olisi jo valmiiksi lelujen valtaama...). Ihme, kun ei tuonut sille aamiaista sänkyyn.

Vielä mahtuu vauvasänkyyn! Ainakin melkein.

4 kommenttia:

 1. Kyllapa haa on kasvanu! : D Tuliko paljonkin naapureita tupareihin?

  VastaaPoista
 2. Usva on jo iso tyttö! :)

  Hmm meillä taisi käydä neljät eri naapurit, joista yhdet jaksoivat juhlia meidän kanssa melko pitkään. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva, että naapurit tekee tuttavuutta. Kukaties yksi asia johtaa toiseen ja ensi talvena joku naapuri siinä sivussa auraa teidänkin pihatietä. Toivoa ainakin voi...

  VastaaPoista
 4. Yksi naapuri tarjosi tikkaitaan ja työkalujaan meille lainaksi, mutta kaikki muut taisivat käydä kylässä ihan uteliaisuuttaan. Niin, ja tietysti juoruilemassa edellisistä asukkaista. :D

  VastaaPoista