tiistai 2. marraskuuta 2010

Marraskuulumisia

Ah, Halloween, tuo ihmisuhrien juhla (ok, tämä olkoon viimeinen Christine O'Donnell -linkki, jos naista ei valita Delawaren senaattoriksi tänään), on nyt ohi. Käteen jäi paljon mukavia muistoja, vähemmän mukavia mustelmia ja ällömakeita karkkeja.

Meidän Halloween-hulluttelu alkoi kunnolla torstaina, kun käytiin pelottelemassa itseämme haunted housessa Kansas Cityn aika autiolla keskusta-alueella. Pelottavinta pilkkopimeässä ja säikyttelyansoja täynnä olevassa talossa oli, jälleen kerran, liukumäki. Neljä kerrosta korkea liukkari ei sovi tällaiselle korkeanpaikankammoiselle. Hrr.

Perjantaina käytiin katsomassa Saw 3D, ja voi plääh, en tykännyt ollenkaan. Olisi kai pitänyt katsoa kaikki sata aiempaa jatko-osaa, jotta olisin saanut elokuvasta enemmän irti. Tai no, tuskinpa olisin leffasta silti nauttinut. Se oli huono. Piste.

Lauantaina oli sitten meidän Halloweenin kohokohta, kavereiden järjestämät bileet Emporiassa. Paikalla oli meidän lisäksi mm. Magnum P.I. -robotti, tirkistelijä, päivätyöläinen, ukki ja Dwight Schrute.


Mulla ei ollut peruukkia, valitettavasti.

Me pukeuduttiin S:n kanssa sisäpiirivitsiksi, joka taitaa olla vähän liian pitkä ja eräälle kaverille liian henkilökohtainen täällä selitettäväksi, mutta kerrotaan nyt sen verran kummiskin, että meillä ja muutamalla kaverilla on ollut jo pidemmän aikaa tapana sanoa sweetin sijasta sweat ja toisin päin. "Would you like some sweats?" "Ah, it's really hot, I'm getting all sweety!"

Hehee...

Moving on. Edellisessä kirjoituksessa avauduin meidän eroavaisuuksista sen verran, että varmaan kaikille kävi selväksi, että meillä konsolipelihommat hoitaa yleensä S. No, rouva sai sunnuntai-iltana päähänsä, että meidän on saatava Rock Band 3, nytheti, vaikka marraskuun kohdalla kalenterissa lukee isolla "SAVE $$$ €€€". Meillähän oli Suomessa pelin aiemmat versiot ja soittimet, mutta tänne niitä ei lähdetty raahaamaan. Onkin siis ollut vähän ikävä bändeilyä.

Tilanne on tällä hetkellä se, että meidän olohuone näyttää joltain leikkistudiolta minisoittimineen. Ostettiin Rock Band 3 ja sen mukana tullut pikkuinen kosketinsoitin (!!!), sekä ihan vahingossa myös The Beatles Rock Band -paketti, jossa tuli mukana Beatles-peli, kitara, rummut ja mikki. No kun halvalla saatiin.

Eikä tässä vielä kaikki. Nämä säästäjät päättivät eilisellä ostosreissulla, että torstaina kotiutetaan Kinect. Eipä tarvitse poistua kotoa vähään aikaan yhtään mihinkään, paitsi puurohiutaleostoksille. S voisi myös käydä töissä.

*****

Fakta #73: Aloitin pianotunnit kuusivuotiaana ja jatkoin ohjattua harrastusta muistaakseni seitsemän vuotta. Sen jälkeen olen soitellut omaksi ilokseni, mutten ollenkaan tänne muuton jälkeen. Ehkä seuraavaksi voisin ostaa ihan oikean kosketinsoittimen/pianon.

3 kommenttia:

 1. Hyvin säästetty! :) Jos seuraavaksi säästätte ostamalla sähköpianon, suosittelen lämpimästi Kawai CE200:a. Täysin puolueettomana uutena omistajana voin todeta sen olevan jotakuinkin täydellinen.

  Minäkin poden korkean paikan kammoa, mutta laskisin silti mieluummin vaikka kolme neljän kerroksen liukumäkeä, kuin menisin haunted houseen. (Corn maze tuntui jotenkin paljon turvallisemmalta.)

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu, ettei sulla oo siellä päivisin enää yhtään tylsää hetkeä.:D

  VastaaPoista
 3. Pilvi: Kyllä me säästäminen osataan. ;) Kawai CE200 on pistetty korvan taakse, toivottavasti sen saa sieltä korvan takaa sormien alle mahdollisimman nopeasti. On jo oikeasti aika kova ikävä soittamista. :)

  No rehellisyyden nimissä on sanottava, etten kyllä suostunut missään vaiheessa kulkemaan ensimmäisenä pimeässä talossa. ;) Päällimmäisenä tuon liukumäen lisäksi mieleen jäi näyttelijöiden jäätävän huono feikkibrittiaksentti. Eräskin "luuranko" tokaisi S:lle "Is that your squeeze? Good job." Eihän siinä voinut muuta kuin nauraa.

  Corn mazesta mulla ei olekaan vielä kokemuksia. Ehkä sitten ensi vuonna. :)

  Bemary: No joo, nyt jos valitan tylsyydestä, niin vika on ihan itsessä. :D Lumi on tänään vielä järjestänyt mulle lisäaskareita oksentelemalla vähän väliä kokolattiamatolle. Olen yrittänyt olla askeleen edellä koiraa, ettei se ehtisi syömään kissan tuotoksia. Paljon mieluummin rokkailisin! ;)

  VastaaPoista