maanantai 9. elokuuta 2010

Oodi salmiakille

S osti minulle kilotolkulla herkkuja. <3

Käytiin eilen mutka Dean & Delucassa, sillä salmiakinhimo alkoi olla sietämätön. Kansas Cityn World Marketista (jossa käytiin melkein heti tänne tulon jälkeen) löytyi vain liian makeita saksalaisia lakritsikarkkeja, joilla en saanut verenpainetta tarpeeksi korkealle.

No, näillä D&D:n napeilla saa. Ostettiin herkkuja kyseisestä kaupasta nyt vasta toista kertaa, ja molemmilla kerroilla myyjätäti on varoittanut minua salmiakin suolaisuudesta. Eilenkin yritti taivutella ostamaan hedelmäkarkkeja näiden sijasta. EI!

Verenpaineesta puheen ollen: S varasi meille torstaiksi hammaslääkäriajat ja perjantaille lääkärivisiitit, ihan vain huvin vuoksi. Jee. Vielä kun saisi lauantaille varattua ajan vaikka kuppaajalle, niin viikonloppu alkaisi olla mukavasti paketissa.

*****

Fakta #42: Rakastan päikkäreitä.

Fakta #43: Olen todella hyvä nukkumaan. Minut piti kerran herättää lentokoneen laskeutumisen jälkeen, jotta tajuaisin poistua koneesta. Autossa minun on vaikeaa pysyä hereillä, jos en ole itse ratissa.

Fakta #44: Tykkään aika paljon salmiakista.

6 kommenttia:

 1. Silitä kissuja vastapainoksi, niin verenpaine laskee -> voit syödä lisää salmiakkia \o/

  VastaaPoista
 2. Tuosta myyjätädin salmiakkivaroittelusta muistui mieleeni, kun menin kerran Englannissa hotellin saunaosastolle, ja avulias työntekijäpoika alkoi opastaa mulle saunan käyttöä. Esim: saunassa saa olla korkeintaan 10 minuuttia kerrallaan, eikä sinne saa mennä ollenkaan jos on mitään sairauksia. Totesin, että meilläpäin sauna on juuri se parannuskeino :)

  VastaaPoista
 3. Haha! Eipä kannata tulla suomalaisia neuvomaan saunomisessa tai salmiakin syömisessä! :)

  VastaaPoista
 4. Oih, salmiakkia! En ole vielä täältä Sveitsistä löytänyt mitään laatutavaraa, mutta olenkin sitten Suomessa käydessäni hankkinut niitä kotiintuomisiksi :)

  Teidän kotiutuminen sinne kuulostaa onnistuneen oikein mainiosti :D

  VastaaPoista
 5. Eivät nämä paikalliset salmiakit suomalaisia voita, joten täytynee itsekin joskus raahata laukullinen salmiakkia kotiintuomisiksi. :D

  Ollaan tosiaan kotiuduttu hyvin! :) Löydettiin eilen vielä tästä lähistöltä kauppa, joka myy skandinaavisia ja saksalaisia ruokatarvikkeita. Kauppa oli meidän paikalle sattuessa jo kiinni, mutta nettisivuilla komeili salmiakkipussin kuva... Pitää harrastaa tuotevertailua tässä piakkoin! ;)

  VastaaPoista