keskiviikko 11. elokuuta 2010

Man v. the Destroyer

Tänään liimaudun illalla entistäkin tiukemmin tv:n ääreen, sillä Travel Channelilta tulee tuttua juttua: Man v. Food in Kansas City!

Tässä jaksossa Adam Richman kokeilee haastetta Papa Bob's Bar-B-Quessa. Itsekin maistelin kyseistä haastejättiläistä pari viikkoa takaperin, tosin kolmen kaverin kanssa. Tänään selviää, päihittääkö Adam Ultimate Destroyer Challengen. Tai no, minäpä taidan tietää jo, sillä pari kaveria oli paikan päällä katsomassa miehen suoritusta. Illalla bongaillaan tuttujen paikkojen lisäksi siis myös tuttuja tyyppejä!


Iih, tässähän tuntee jo ihan kotipaikkaylpeyttä! Kansas Cityn barbecue on hyvää! Sanoisin parasta, mutten ole oikein maistanut muiden alueiden barbecue-viritelmiä. Paikallisia suosikkejani ovat Fiorella's Jack Stack Barbecue, Gates Bar-B-Q ja Arthur Bryant's. Jack Stack on mukava ravintola, jossa pääsee nauttimaan suussa sulavista barbecue-herkuista rauhassa. Jälkimmäisissä ollaan sen verran kiireisiä, että jos et tiskille mennessä tiedä, mitä haluat tilata, saatat menettää vuorosi. Mutta ai että se ruoka on herkkua!

Niin, ja tuo Ultimate Destroyer ei ollut mitään superhyvää. Lihoissa ei ollut kehumista, mutta Papa Bobin BBQ-kastikkeet olivat herkullisia. Meni aika fifty sixty.

*****

Fakta #45: Minun kuvani löytyy Papa Bob'sin Wall of Shamelta. En saanut syötyä edes omaa neljännestäni haasteleivästä...

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanaa,että löysit mun blogiin, koska sitä kautta mä löysin tämän sun aivan ihanan blogin! Ja olen aivan mielettömän iltauninen, niin enkös vain ollut läppäri sylissä selaamassa vielä pitkälle yöhön tätä aarretta niin kauan,että lopulta sammahdin siihen :D Ja tänään jatkuu! Tästä tuli heti suosikki!

  VastaaPoista
 2. Ai vitsit, kiitos ihanasta kommentista! Tällä taattiin kestohymy loppuviikoksi! :) Samat sanat muuten, blogistasi tuli heti suosikki. :)

  VastaaPoista
 3. Oi hitto, oon katsonut tuon jakson :) Mahtavaa, kotiseuturakkaus kunniaan !

  VastaaPoista
 4. Jee! :) Meidän kavereitakin näkyi kannustamassa Adamia!

  VastaaPoista