tiistai 12. tammikuuta 2010

Yön yksinäinen

Sinne se meni; linja-autoon. Aamulla se on perillä Helsingissä, ja pääsee viemään lomakenipun suurlähetystöön ennakoitua aikaisemmin. Tuskin ne sitä edes haastattelevat sen kummemmin; jostain syystä jos jonkinmoisilla numerokirjainyhdistelmällä täytetyt lomakkeet + muutama satanen täytyy vain viedä viranomaisille henkilökohtaisesti. Ja nimenomaan S:n pitää ne niille viedä, koska minähän en hae tässä vaiheessa vielä yhtään mitään. Minun vuoro tulee myöhemmin. Sitten se vasta onkin tosi kyseessä.

Jos olisin fiksu, olisin jo nukkumassa. Voisin syyttää monia seikkoja tähän aikaan hereillä kukkumisesta (tyhjä sängynpuolikas, huomisen jännitysmomentit jne.), mutta syy taitaa löytyä kyllä ihan omasta typeryydestä. Nyt yöllä on enää turha käydä mielessä hakemusasioita läpi, sillä en voi tehdä asialle tällä hetkellä yhtään mitään, vaikka jotain lisäämistä hakemuspakettiin keksisinkin. Tyhjä sängynpuolikaskin on kohta toivottavasti täydempi. Uskollinen jalkopääkisu voisi hyvällä tuurilla siirtyä täksi yöksi väljemmille vesille ja tulla minun jalkatilan sijaan tuohon S:n paikalle tuhisemaan.

Että kyllä täällä ollaan jo niin itsenäisiä, notta yksi yö osataan olla ihan yksin! ;)


Petikaveri Chaos.

5 kommenttia:

 1. Eikös Lumi nuku sinun kanssasi, vai onko sänky liian ahdas neljälle?

  VastaaPoista
 2. Ainakin omalla kohdallani yökukkuminen menee lähinnä logiikanvastaisesti.

  Vaatiikohan ne henkilökohtaista papereiden tuomista jotta voivat uskoa että molemmat asutte Suomessa? Luulisi sitä olevan helpompia tapoja varmistaa asia, ainakin hakijan näkökulmasta! Kerrohan sitten pian kuulumisia reissulta!

  VastaaPoista
 3. Satu: Sänky (120 cm) saattaa hyvinkin olla liian ahdas Lumille, tai sitten Lumi ei vain siedä sen kimpussa jatkuvasti hääräävää pikkumiestä. Ameriikoissa meitä odottaa onneksi isompi sänky; ehkä me mahdutaan sitten koko porukalla siihen. :)

  Pilvi: Voipi olla, että niillä on joku tuollainen taka-ajatus. Tai sitten ne haluavat tehdä tämän mahdollisimman hankalaksi/kalliiksi, ettei ihan jokainen kaduntallaaja viitsi hakea lupia. Tämänpäiväinen reissu maksoi $355 + matkat, mutta tämähän oli vasta alkulämmittelyä.

  Visiitti oli kuitenkin mennyt hyvin ja nopeasti. Hyväksymisleimat oli saatu hakemuksiin parinkymmenen minuutin odottelun jälkeen! Kirjoittelen reissusta pian lisää; nyt täytyy mennä paijaamaan väsynyttä reissumiestä. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä hyvä, kuulostaa lupaavalta. :) I-129f:n jättäminen maksaa $455, mutta ei vaadi henkilökohtaista käyntiä. $355 + matkat taitaa olla jo lähellä tuota 455 dollaria.

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, aika samoihin taitaa mennä. Ei ole halpaa touhua tämä amerikkalaistuminen, mutta veikkaanpa, että lopputulos on kaiken rahan ja vaivan arvoinen. :)

  VastaaPoista