tiistai 20. lokakuuta 2009

Syötyjä sanoja

Taisin joskus, ei edes kovin kauaa sitten, kirjoittaa, ettei voida ottaa edes kissanpentua, kun elämä on niin epävakaata tällä hetkellä tjsp. Blaa blaa. No, perjantain kyläreissulta kotiuduttuamme istuttiin tietokoneiden ääreen tarkistamaan Facebookit ynnä muut tosi tärkeät asiat. Tai siis niin minä tein. S oli saanut päähänsä jotain muuta.

Se päätti ottaa selvää USA:n vaatimuksista ja säännöksistä kissan maahantuonnin suhteen. Yksi tirrihän meidän pitää sinne vähintään kuljettaa. Kävi selväksi, ettei kisun vieminen maahan olekaan niin kovan työn takana kuin Eurooppaan päin. Kun mies varovasti kysyi, haluaisinko alkaa katsella kissanpentuja sillä silmällä, vastasin hetkeäkään epäröimättä myöntävästi.

Etsittiin sitten yöllä vapaalla jalalla olevia pikkukisuja netistä (en eksynyt sitä kautta kuitenkaan omaan blogiini, vaikka kissahakusanat ovat suosittuja taas olleetkin). Kellonajasta johtuen ei ryhdytty sen kummempiin toimenpiteisiin. Vielä.

S oli lauantaina aamuvirkku, ja ehti katsoa jo elokuvankin, ennen kuin tuli herättelemään minua. Se hoputti minua soittamaan läpi kaikki paikat, jotka olivat yöllä näyttäneet lupaavilta. Soitin ensin paikalliseen löytöeläinkotiin. Siellä oli kotia vailla kaksi kollia. Lähdettiin katsomaan.

Lähtiessä S painotti vielä erikseen, että sovitaan sitten kanssa, että sinä päivänä ei tuoda kotiin yhtään otusta, vaan katsellaan rauhassa. Ei otettu edes kantokoppaa mukaan, ettei tulisi houkutuksia. Tämä oli itsensä huijaamista oikein viimeisen päälle, sillä S oli sulaa vahaa jo ennen minua. Olisitteko itse voineet vastustaa tällaista naamaa?


Lumi ei oikein tykännyt uudesta leikkikaverista. Häntä pörhöllään sitä piti ihmetellä pitkän aikaa ja välillä vähän sähistäkin. Pikkuheppu ei onneksi välittänyt Lumin isottelusta yhtään, ja pian Lumiakin alkoi vähän kiinnostaa, josko tyypistä olisi riehumisseuraksi. Oli. On.

Jos Lumi ei ollut uudesta tulokkaasta aluksi kovin vakuuttunut, niin appiukko se vasta epäileväinen olikin. "So why do you need another cat?!" S sanoi tietokoneen ruudun toisella puolella puhisseelle isälleen, että ainakin hän itse tarvitsee pikkumiestä tuomaan valoa pimeään syksyyn. Minusta se oli hyvä vastaus.


Leikitään nyt vauvablogia sen verran, että kerron, miten yöt on nukuttu ihan itkemättä ja päivälläkin ollaan oltu kiltisti, koko porukka. Sisäsiistejä ollaan kanssa. Virtaa meidän 15-viikkoisessa näyttäisi jo piisaavan, joten jossain vaiheessa saattaa tulla suihkepullollekin tarvetta, jos tekemisen puutetta pitää alkaa purkaa vähän tarpeettomasti. Nyt se on kuitenkin vielä ihan kiltti piltti.


5 kommenttia:

 1. AIaiaiaiai miten söpö! Ihan kauheasti tuli mieleen miltä Tyyne N. tuntui tuon kokoisena ... ne on niin hauskoja rääpäleitä.

  Miten niin mihin kissoja TARVITSEE. Hmh. No toinen hyvä vastaus olisi ollut, että ne ovat ELEGANTTEJA sisustuselementtejä ;)

  VastaaPoista
 2. Lotta: Eiks ookki! :)

  Min blåggen: On se aika lutunen... Tosin eipä ole montakaan ei-lutusta kissanpentua tullut vastaan! Hauskojakin ovat, todella.

  No sepä; eihän niitä varsinaisesti tarvitse yhtään mihinkään, vaikka hyvin tarpeellisia ovatkin olevinaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuuksien suloisuus! Kamala kissakuume tuli, vaikka minä en ihan oikeasti voi millään ottaa kissaa. Katsotaan sitten tulevaisuudessa, meistä toinen on koira- ja minä kissaihmisiä. MUTTA Min Blåggen saattoi antaa minulle avaimet taistelun voittoon! Elegantteja sisustuselementtejä! Juuri näin! :D

  VastaaPoista
 4. Pilvisyys: Siis kukapa ei haluaisi kotiinsa eleganttia sisustuselementtiä... ;)

  VastaaPoista