lauantai 17. lokakuuta 2009

And Then There Was Four...

Professor Chaos

Pieni ja vielä pienempi.

6 kommenttia:

 1. oi, teillä on vauva!!! Ihan liian sulonen! Mulla on niin hirveä koira-/kissavauva kuume ja kiitti vaan kun taas pahensit. :) Luulen tosin että itellä tää äkillinen lemmikin kuumeinen haluaminen on osaksi jotain pesänrakennus-/ hoivaamisviettiä raskaushormoneiden tuloksena. Mutta silti.. tahtoo...

  Joko se tuhoilee kämppää minkä kerkeää ja miten teidän toinen kisu (Lumiko se oli) suhtautuu tulokkaaseen?

  VastaaPoista
 2. Tähän kohtaan täytyy sanoa semmonen tosi pitkä aaaaaaaawww!:p Harmittaa vietävästi, ku omat kissat muutti meille jo kasvettuaan isoksi (vaikka kakaroiltahan ne parivuotiainaki vielä näytti, ku vertaa vanhoja kuvia nykyisiin) enkä päässy kokemaan tota sööttiä pentuvaihetta.

  VastaaPoista
 3. Sonja Voeh, koira-/kissavauvakuume voi olla kova ilman raskaushormoneitakin. Voin vain kuvitella, mitä se on niiden kanssa... :)

  Pikkukisu on ollut tosi kiltti! Raapimiset hoidetaan raapimispuulla jne. Lumi (oikein meni!) ei ole ollut ihan yhtä innoissaan uudesta tulokkaasta kuin me ihmiset, mutta kyllä se tottuu pikkukaveriin varmaan melko pian. Uusi kaveri ei onneksi välitä Lumin sähinöistä ja murinoista ollenkaan!

  Bemary: Aaaaaaaawwww! Me haettiin tuholainen löytöeläinkodista, ja siellä oli ihan mielettömän söpö vähän alle vuosikas kisu. Olisin voinut tuoda senkin kotiin, mutta S halusi pienen muokattavan. Onneksi ne on (yleensä) melko söpöjä koko loppuikänsä, tulipa ne taloon minkä ikäisinä tahansa. :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä pikku söpöliini-hurmuri! Ja ihan täydelliset kuvat. :) Ensimmäisessä vielä poseeraa niin kainosti. Onnea uuden tulokkaan johdosta!

  VastaaPoista
 5. Meillä oli aikanaan kanssa ongelmia isomman kisun kanssa kun pikkukisu tuli. Se kuritti pikkusta tosi pahasti ja toinen raukka asui lähinnä kaapin alla jonne läskikasa ei mahtunut.. Me ratkaistiin asia yhteisillä leikkihetkillä. Kun ne keskittyi yhdessä metsästämään leikkihiirtä unohti isompi kokonaan kuinka ärsyttävä se pieni on ja siitä se ystävyys pikkuhiljaa lähti syntymään..Kannattaa kokeilla. Meillä nykyään kaverukset usein nukkuukin kylki kyljessä (voih, tulee ihan ikävä niitä karvakasoja). :)

  VastaaPoista
 6. Pilvisyys: Kiitos! Pikkumies on ollut tosi kiltti ja tosiaan melkoinen hurmuri. :)

  Sonja: Tänään täällä ollaan oltu jo enemmän kavereita, on oltu hippasta jne. Lumi on kai ymmärtänyt, ettei tuo pieni karvakasa ole tuosta mihinkään lähdössä, vaikka miten ärjyisi. :) Eiköhän nämäkin kaverukset vielä kylki kyljessä joku päivä nuku!

  VastaaPoista