maanantai 29. kesäkuuta 2009

Iiks

Me mennään naimisiin ensi viikolla.

Eipä olisi oikein joskus uskonut. Totta se vain taitaa olla.


Yhteisen matkan varrelta, kera tekovirnistyksen ja kesätukan.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa, Anni! Olen seurannut teidan tarinaa kauan taalta Teksasista ja olen niin onnellinen teidan puolestanne! Tulehan kertomaan kaikki yksityiskohdat :-)!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos oikein kivasta kommentista! :) Enhän minä malta olla kertomatta (ainakin joitain) yksityiskohtia kuitenkaan, joten pelko pois. ;)

  VastaaPoista
 3. Kappas, sattumalta löysin blogisi blogilistan kautta kun haeskelin hääblogeja. Lukaisin jo tuoreemmat postaukset ja yllätys oli suuri, kun tunnistin kuvasta! Onnea teille!! =o)

  VastaaPoista
 4. Kappas, hauska sattuma! :) Maailma on pieni, ja netti vielä pienempi. Kiitos onnitteluista, nyt tästä vasta hääblogi tuleekin, kun on saatu naimisiinmeno alta pois... ;) Juhlat (kahdet) ensi kesänä!

  VastaaPoista
 5. Kuinkas teillä kahdet juhlat on? Sukulaisille ja kavereille erikseen? Sinänsä harmi mun kannalta, että teillä on varsinaiset juhlat vasta edessä. Bongailen hääblogeja omia juhliamme varten, viime hetken vinkit hakusessa kun on enää alle 2 viikkoa itse tapahtumaan! =oD

  VastaaPoista
 6. Ei kun hoksasin heti kysymykseni jälkeen, että juu kahdet juhlat: yhdet täällä ja toiset USAssa. Aamuterässä vielä... ;o)

  VastaaPoista
 7. Eipä ole kauaa teidän pirskeisiin sitten! Etukäteen ei saisi onnitella, mutta tsemppiä valmisteluihin saa kummiskin toivottaa!

  Juu, pidetään täällä varsinaiset häät ja sitten Amerikassa vapaamuotoisemmat bileet kavereille ja sukulaisille. Ketään ei saa unohtaa. :)

  VastaaPoista