tiistai 9. kesäkuuta 2009

Toiseksi viimeinen tippa


Lähtö olisi kuuden tunnin päästä. Laukussa on tällä hetkellä iso vaatemytty, josta pitäisi valikoida mukaan sopiva sekoitus telttailukamppeita ja edustusensemblejä. Passi on jossain. Lentoliput tulostin pari päivää sitten, lähinnä siksi, että tietäisin edes suurinpiirtein, missä terminaalissä pitää milloinkin olla.

Mies on jo pakannut. Sillä on jo matkavaatteet päällä, jotka se valitsi eilen mukavuuden ja käytännöllisyyden perusteella. Sen tarvitsee enää oikeastaan siistiä partansa ja käydä suihkussa ennen 27 tunnin matkustusrupeamaa. Ehkäpä sen pitää myös seurata minun sinkoilua paikasta toiseen...

...jonka aloitan nyt. Tekemättä olevia asioita on enemmän kuin tehtyjä.

Miten niin teen asioita viime tipassa?

P.S. Kuukauden päästä ollaan jo naimisissa.

4 kommenttia:

 1. Ääk, 27 tuntia! Seittemän tuntia enemmän kuin mulla yleensä.

  Ihanaa reissua teille!!!!!!!! <- No kyllä oikeasti tarvitsi noin monta huutomerkkiä. :) Täällä toivotaan paljon kuvia ja kertomuksia viimeistään sitten joskus hamassa rouvaselämässä kun saattaa olla aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Hui kun oikeen iski tuo P.S. :D

  Mielettömän upeeta matkaa täältäkin! ...Vaikka taidankin jo olla myöhässä....

  VastaaPoista
 3. Myöhässä ollaan täälläkin, mutta tätäkin kautta vielä oikein ihanaa, muistorikasta ja rentouttavaa reissua.

  Voi, tuskin olet ainoa naissukupuolen edustaja, jolla pakkaaminen/passin etsintä jää viime tippaan :)
  Miten se onkin miehille aina jotenkin helpompaa?! Tuntuuko se vain siltä? Itseäni alkaa ärsyttämään suunnattomasti siinä vaiheessa kun mielessä on tuhat ja yksi asiaa, mitä pitää vielä ehtiä ennen lähtöä ja kas, se toinen osapuoli myhäilee tyytyväisenä. Ja valmiina. Eikä edes kunnolla auta etsimään kadoksissa olevia tavaroita..

  Voih, ALLE kuukauden päästä olet Mrs. D. WOW :)

  VastaaPoista
 4. pilvisyys: Heh, me naureskeltiin S:n kanssa, miten kerrankin on lyhyt matkustusaika! :D Oma ennatys taitaa olla 36 tuntia.

  Kiitos! Reissu on ollut tahan mennessa ihan mahtava. Senpa vuoksi tama netissa roikkuminenkin on jaanyt vahan vahemmalle. Kuvia ja kertomuksia on takuuvarmasti tulossa, muttei ihan viela. :)

  Delilah: Mun kiitokset taitaa olla vahan myohassa... :P Kiitos kummiskin!

  Ja juu, tuo P.S. alkaa olla jo aika lahella!

  Katja: Kuten tuossa jo sanoinkin, reissusta on tulossa juuri teidan toiveiden mukainen! Minun pitaa varmaan siis kiittaa tata jengia matkan onnistumisesta. ;)

  Mikahan ihme siina on, ettei osaa edes pakata ajoissa... Miehille se varmaan onkin helpompaa, kun ei tarvitse pakata koko vaatekertaa mukaan. Sukat ja alusvaatteet joka paivalle, ehka pari t-paitaa, ja siinapa se sitten onkin.

  Nyt tama tuleva Mrs. D lahtee aamupalalle tulevan aviomiehen ja anopin kanssa. :)

  VastaaPoista