tiistai 26. toukokuuta 2009

Kuusi viikkoa ja kaksi päivää


Saatiin eilen Kansasista arvokasta postia, rahallisesti ja noin muutenkin. Naimattomuustodistus (tai niin hyvä sellainen, kuin Yhdysvalloista voi saada...) sieltä tipahti, pikakirjeenä. Tänä aamuna tulostin netistä avioliiton esteiden tutkintapyyntölomakkeen, ja iltapäivällä vietiin se maistraattiin. Koko hommasta tuli aika todellista. Nopeasti.

Maistraatissa oli vastassa ystävällisiä kasvoja, ja kaikki sujui hyvin. Jätettiin paperit tutkittavaksi, varattiin aika itse tapahtumaa varten, päädyttiin englanninkieliseen vihkimiseen, ja sukunimiasiatkin selviteltiin. 9.7.2009 minusta tulee Mrs. D.

S on todella innoissaan tästä kaikesta, kuten tietysti minäkin. Se katselee jo tontteja, taloja, asuntoja, you name it. Itse olen vielä yrittänyt ottaa suht' rauhallisesti, mutta täytyy myöntää, että juhlapaikkoja on katsasteltu ja hääpukuja mietitty. Niin, ja niitä asuntoja, tontteja ja talojakin... Että se siitä rauhallisuudesta.

Meistä tulee pian ihan virallisestikin perhe. Aika kivaa! :)

2 kommenttia:

 1. WUHUU!! Mitä sitä sitten pidättelemään, kun oikealta tuntuu. Kaiholla muistaa itsekin, kuinka sitä yritti ottaa rauhallisesti, vaikka päässä oli miljoona ajatusta ja ideaa.. ;)

  Sen voin luvata, että aika menee nopeasti.. ennen kuin huomaatkaan, on edellinen ilta ja vatsasssa mielettömästi perhosia.

  Rutkasti onnea, tuleva perhe D.!

  VastaaPoista
 2. Ehkä tämä tuntuu vielä sen verran epätodelliselta, että olen pystynyt ottamaan kaiken verrattain rauhallisesti. Tuskin tämä rauha pitkään jatkuu... ;)

  Sen uskon, että aika menee nopeasti! Mukava kai noita (näitä!) aikoja on myöhemmin muistella. :)

  Kiitos, taas kerran. :)

  VastaaPoista