perjantai 15. elokuuta 2014

Viikkokatsaus

Krääh, aamu on mennyt Bloggerin ja hidastelevan p*skaläjän tietokoneen kanssa taistellessa. Blogger ei erimerkiksi anna vaihtaa blogipohjaa (eipä mennytkään kuin pari tuntia täysin hukkaan), ja puoliksi mustanäyttöinen (kiitos, lapsukainen, koneen pudottamisesta lattialle) kannettava nostaa verenpainetta huimiin lukemiin. Ostetaan uusi palveluntarjoaja ja toimiva harrastusväline. Tai jos ilmaiseksi saisi, niin vielä parempi.

Kaksi ärkelettä samassa kuvassa.
Maanantaiolo. Onneksi on perjantai.

No mutta, onpa tähän viikkoon onneksi mahtunut paljon kivaakin, ja sitä ei mikään koneenräppänä pilaa. Lauantaina ajelin hetken mielijohteesta ja miehen ja kavereiden painostuksesta Emporiaan katsomaan burlesque-show'ta ja viettämään aikaa hulvattomassa porukassa. Yksin. Irtiotto arjesta, kodista, teki oikein kutaa.

Aikaisin sunnuntaina reilun tunnin paluumatka ei houkutellut ollenkaan. Kävin vaihtamassa kotona vaatteet ja kääntymässä kannoillani, sillä kymmeneltä lähdettiinkin jo kohti baseball-stadionia. Vähän tailgatingia, ilmaisia lippuja, jännää ja voitokasta baseball-peliä, ja sen jälkeen herkkuruokaa, Suomi-seuraa ja saunaa, niin kyllähän se väsymys vihdoin väistyi. Jos noilla eväillä ei lähde, niin ei sitten millään.

Napero otti pikapikapäikkärit katsomossa. Teki mieli käpertyä viereen.
Maanantaina saatiin kouraan taas ilmaiset liput, joten lähdettiin kannustamaan Royalseja jo toisena päivänä peräkkäin. Kannatti lähteä, sillä vuosikausia rypenyt joukkue nappasi divisioonan ykköspaikan ja hyvän otteen pudotuspeleihin. Enpä olisi uskonut, että aluksi niin tylsästä baseballista saisi tämmöisiä intoväristyksiä ja äänen käheäksi!

Superkuu lipputankojen välissä.
Tiistaina kävin parantamassa, jos nyt en maailmaa, niin ainakin omaa mielenterveyttä aurinkoisessa säässä kattoterassilla. Buffalokastikkeessa uitettuja kanapaloja, kulho ranchia sekä paikallispanimon olutta. Ei huono.

Keskiviikkona piti palata hetkeksi vähän terveellisempään elämään. Harvinaisen viileä elokuinen ilta houkutteli meidät rattaiden kanssa perhelenkille. Vitonen menikin suhteellisen joutuisasti, ja 27 minuutin alitus 27 asteessa jäi sekunnista kiinni. Dang.

Torstaina, eli eilen, istuin lapsen kanssa sohvalla yöpuvut päällä vielä puoliltapäivin. Laitoin miehelle vähän vitsillä viestin, josko sitä kiinnostaisi lähteä Royals-peliin, joka alkaisi tunnin päästä. Ei tarvinnut paljoa houkutella, joten eikun kamppeet niskaan ja tien päälle. Mies työpaikalta mukaan ja stadionille. Lippuluukuilla oli piiiiitkät jonot, mutta päästiin lopulta jälleen kerran ilmaiseksi sisään. No, tavallaan. Saatiin lippukupongit muutama viikko sitten suoritetun hyväntekeväisyysjuoksun johdosta, jotka nyt sitten lunastettiin. Ja hei, voitto tuli taas!

Kaunis kesäpäivä!
Synttärilahjakengät tositoimissa!
Pikkuinen tosifani.
Tänään pitäisi siivoilla ja valmistella talo sunnuntaina saapuvaa vierasta varten. Yksi pitkäaikaisimmista ja parhaimmista ystävistä on tulossa reiluksi viikoksi kylään, joten tuleen ei jäädä varmasti makaaman ensi viikollakaan. Luvassa on ainakin kaikenlaista kiertelyä, paljon hyvää ruokaa, häppäriä Suomi-jengillä ja float trip (kelluntaretki) pienellä kaveriporukalla lounaisessa Missourissa tutulla Elk-joella.


Näyttäisi ainakin toistaiseksi oikein oivalta kelluntakeliltä.
Jos minusta ei siis kuulu vähään aikaan mitään, se ei (toivottavasti) tarkoita sitä, että olen eksynyt jonnekin Missourin, Arkansasin ja Oklahoman rajapusikoihin. Toivottelenpa tässä vaiheessa hyvät viikonloput, ehkä tulevaa viikkoakin, ja rupean leikkimään ahkeraa kotirouvaa imuri kourassa.

Yritys hyvä kolme ja puoli. Korkeintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti