maanantai 25. helmikuuta 2013

Mua huvita taas yhtään mikään

Joskus ärsyttää. Ärsyttää ilmeet, eleet, maneerit. Ärsyttää ajatukset, pohdinnat, oivallukset. Naama. Kaikki.

Silloin tekee hyvää ottaa vähän hajurakoa. Silloin on helpompi muistaa, miksi aikoinaan tyypistä piti. Ehkä kaikki ärsyttävä muuttuu taas siedettäväksi, ellei jopa ihan kivaksi.

Entä jos tyyppi onkin joka paikassa? Kotona. Pään sisällä. Peilissä. Miten voi ottaa etäisyyttä omaan itseensä? Mitä tehdä, jos oma naama ärsyttää?

Voisi kai vältellä peilejä, mutta meillä se on hankalaa. Voisi varmaan nukkua yöllä, jolloin se itseketutus on ihan pahimmillaan, mutta hampaita puskevan vauvan kanssa se on helpommin sanottu kuin tehty.

Voiko tästä mörköydestä syyttää vielä raskaushormoneja? Tai ehkä päällä vellovaa flunssaa? Kotona jumittamista? Ensi yönä tulee taas lunta oikein urakalla; toiset 30 senttiä tiedossa. Sitä mökötetään sitten mökissä, tai korkeintaan omalla pihalla, koko päivä, kun ei täältä naapurustosta pääse mihinkään autolla eikä edes jalkapelillä. Jalkakäytävien putsaus on kodinomistajien vastuulla, eli ovat käytännössä täysin ummessa.

Tulis jo kevät.

8 kommenttia:

 1. Moikka taas Anni!Joo, voi syyttää raskaushormoneja, koska hormonitoiminnan normalisoituminen kestää ja kermana pinnalla vielä univelat... -ei hyvä!Itselläni sama juttu + uhmakas taapero.Laitoin muuten sulle emailia pari kk sitten, minne lie roskapostiin mennyt.. Tsemppiä & kyllä se kevät vielä koittaa!!Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höööh, en tosiaan saanut sitä sinun postia. Laita uudestaan! :)

   Kyllä uhmakas taapero toisi tähän soppaan varmasti "kivan" lisämausteen. ;)

   Poista
 2. Juu juu tottakai! Minä ainakin tulen syyttämään raskaushormoneja kaikesta vielä seuraavat kymmenen vuotta :) Mullakin oli todellinen känkkispäivä lauantaina. Ihan kaikki ärsytti. Kyllä se siitä kunhan saatte sen auringon taas näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä, etten ole yksin syyllistämässä hormoneja! Välillä pitää känkkäröidä, mutta ei koko ajan jaksais... Jospa se aurinko sieltä taas kohta kurkistelisi! :)

   Poista
 3. Tämä nyt on täysin OT mutta tuli yhtäkkiä mieleen kysyä kuinka sulla on sujunut suomen puhuminen tytölle? Kun sitä silloin aikaisemmin pohdiskelit. :)

  - Jenni ja tyttö kohta 8 kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmin! :) Päivisin höpötellään vaikka mitä, ja nyt osaan jo vaihtaa melko luontevasti suomeen S:nkin läsnä ollessa. Puhun vauvalle englantia kuitenkin mm. silloin, kun ihmettelen, voisikohan daddy vaihtaa vaipan.

   Kyllähän tämä vähän haasteellista on vieläkin, mutta suunta on ylöspäin.

   Poista
  2. Ok! Hyvältähän tuo kuulostaa! :)

   Meillä myös mies puhuu sitä venäjää tytölle ja olenpa kans huomannut saman, että aina kun haluaa minunkin ymmärtävän asian, on kieli suomi. ;)

   - Jenni

   Poista
  3. Jännä, miten siinä helposti käykin niin. ;)

   Poista