keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Happy 4th

Tämä itsenäisyyspäivä on meille aika ikimuistoinen. Illan suunnitelmiin kuuluu nimittäin ilotulitteiden sijaan ehkä ennemminkin ilokaasu ja synnytyksen käynnistys.

Laskettu aikahan on ylihuomenna, mutta lääkäri haluaa Potun pihalle jo ennen sitä korkean verenpaineen (eilen 140/70, vaikka hetken kuluttua oltiin jo taas tutuissa lukemissa, 116/70) takia. Viime viikolla sain ilon olla raskausmyrkytysepäiltynä, ja vaikka labrakokeet ja kotona mitatut paineet ovat olleet enemmän kuin ok, niin lääkäri päätti eilen, että meidän 4th of July menee nyt sitten näissä merkeissä. Enpä rupea ammattilaisen kanssa inttämään.

Potun maja ja kuumuudesta ja kuivuudesta nokkiinsa ottanut takapiha.

Hyvää USA:n synttäripäivää kaikille sitä juhlistaville! Palataan asiaan toivottavasti vähän pienemmän mahan kanssa.

*****

Edit 4.7.2012 klo 20:00: Mennäänkin sairaalaan vasta huomenaamuna, henkilöstöpulan takia. Miten sattuikin, että juuri tämmöisenä juhlapyhänä on niin moni hoitaja kipeänä...

19 kommenttia:

 1. Palataan pian!! : )

  Ei paljon komeampaa synttäripäivää lapsonen saa, joten toivotaan, että synnytys on vikkelä.

  Tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähtö viivästyikin henkilöstöpulan (eli 4th of July -roikuilijoiden) takia ensin iltayhteentoista ja just äsken huomisaamuksi.

   Ehkäpä me maltetaan odotella muutama ylimääräinen tunti. :) Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Oooo, hurjasti tsemppiä sinne!!!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi Anni, onpa jännittävää! Tsemppiä kaikille kolmelle koitokseen! Jos ette vielä ole sairaalassa, voittehan vielä kokeilla S-keinot, jos lähtisi itsellään käyntiin. ;) Ainakin kelit pitää huolen saunasta... Paljon hyviä ajatuksia teidän matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saunomaan pääsee kyllä! Huhhuh... Kotona tosiaan ollaan vielä tuleva yö, ehtishän tässä kokeilla vaikka mitä poppaskonsteja. ;)

   Poista
 4. Voi miten ihana päivä teillä on huomenna. Toivotaan teille, että kaikki menee mielesi mukaan ja huomenna teillä onkin jo ihana vauva sylissä. Onnea koitokseen!

  VastaaPoista
 5. Iik!! Ihanaa! :) Onnea ja tsemppiä ja kaikkea muutakin! Innolla odottelen jatkoa tälle merkinnälle! :)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka jannaa!! Tsemppia koitokseen! Ihanaa, pian teilla on pieni nyytti!

  VastaaPoista
 7. Apuvaaah, täällähän ollaan totisesti jännän äärellä! :O Tsemppiä isosti, kun se henkilöstöpula lakkaa. :p

  VastaaPoista
 8. Onnea koitokseen, palkinto tulee olemaan mitä parhain! :D

  VastaaPoista
 9. Ihanaa ja jannaa! Taaltakin myos onnea matkaan! Verenpaineet vaikutti talleen maallikon mielesta ihan normaaleilta, mutta varmasti se laakari tietaa paremmin :)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä koitokseen! Jään odottelemaan uutisia ;)

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa, tsemppiä ja onnea :).

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä oikein paljon! Toivottavasti kaikki menee hyvin! Perässä tullaan.. vielä 1,5 viikkoa jäljellä. Kauhistus noita teidän lämpötiloja tuossa sää -palkissa :O ja minä täällä jo ahditus kun mittari kipuaa 80F.

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti jälkikasvu on jo tässä vaiheessa ulkona ja kaikki hyvin koko perheellä. Paljon tsemppiä ja onnea joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea ja tsemppiä sinne suuntaan, vaikka tuskin enää tsemppiä tarvitsette, eiköhän vauveli ole jo maailmassa? :)) Joten siinä tapauksessa vain tuhatmäärin onnea ja tietysti tsemppiä vanhempina olemiseen :))

  VastaaPoista
 15. Oi, Pottu on jo syntynyt. Innolla odotamme uutisia :)

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea, toivottavasti kaikki sujui hyvin :)

  -Jouluhörhö-Elina (ja tyttövauva 2kk & poika 2v)

  VastaaPoista