keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Monday Night Football!

Maanantaina oli Halloween. Olimme valmistautuneet naapuruston lasten karkki-vai-kepposteluun ostamalla säkkitolkulla karkkia (suklaata, hyh). Sunnuntai-iltana kaveri kuitenkin laittoi viestin, joka pisti suunnitelmat uusiksi. Saimme ilmaiset liput maanantai-iltaiseen jenkkifutisotteluun. Urheilu vei siis voiton sokerihumalaisista lapsista.

Tailgating.

Monday Night Football on kova juttu, sillä kaikki joukkueet eivät saa mahdollisuutta pelata ylhäisessä yksinäisyydessään (vastustajajoukkueen kanssa, tietenkin) maanantaina; muut otteluthan pelataan sunnuntaina. Maanantai-illan peleiksi valitaan yleensä mielenkiintoiset ja hyvätasoiset pelit, ja tänä vuonna meidän oma Kansas City Chiefs saa kunnian pelata kahdesti maanantaina, ensin arkkivihollista ja divisioonakolleegaa San Diego Chargersia ja myöhemmin New England Patriotsia vastaan.

Ei pöllömmät paikat.

En nyt ala referoida koko ottelua, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että San Diego ja pelinrakentaja Philip "Cry Me a" Rivers sössivät melko varman voiton, ja Kansas City päihitti kalifornialaiset potkumaalilla jatkoajalla 23-20. Aaaah! KC:n puolustus teki upeaa työtä, kuten myös kotiyleisö. Yleisö huusi kuin riivattu kasa teurastettavia sikoja vastustajan hyökkäyksen ollessa kentällä, sillä kommunikoinnista pelaajien kesken halutaan tehdä mahdollisimman vaikeaa. Oman hyökkäyskokoonpanon ollessa kentällä taas ollaan ihan hiljaa, jotta pelinrakentaja saisi ohjeensa perille mahdollisimman hyvin.

Yleisö seisoi koko pelin ajan.

Riemusta ratkeava Arrowhead Stadium.

Chiefsit tekivät historiaa, sillä se on ensimmäinen joukkue, joka on hävinnyt kauden kolme ensimmäistä ottelua ja sen jälkeen kohonnut divisioonaykköseksi neljällä perättäisellä voitolla. Haha, tämä koko laji on tilastoa tilaston perään, mutta ai että se on viihdyttävää!

Eilinen päivä menikin sitten melkoisissa zombietunnelmissa, sillä nukkumaan päästiin yhdeltä yöllä. Herätys oli ihanasti viisi tuntia myöhemmin.

10 kommenttia:

  1. Oioioi, nyt olen kateellinen. Amerikkalaista jalkapalloa livenä. Suomalaiset ei vaan meinaa millään syttyä kannustamaan kunnolla omiaan (ellei kyseessä ole jääkiekon MM-finaali tai vastaava). :(

    VastaaPoista
  2. Toi on oikeesti kätevää, että yleisö voi toimia ns. ylimääräisenä pelaajana häiriten vastustajaa. Jenkkifutiksen Jarkko Ruutuna tai jotain, ilman että kukaan joutuu silti sairaalaan. ;p

    VastaaPoista
  3. Wowzah! Mistäs tollasia kavereita löytyy? ;) Tais olla kevyesti zombie-herätyksen arvoista!

    Voit pistää suklaat tulemaan tänne, jos niille ei löydy käyttöä...

    VastaaPoista
  4. Riina: Oli kyllä aika mahtava kokemus. High fivet lenteli yleisössä tuttujen ja tuntemattomienkin kesken. ;)

    Bemary: Aluksi oli jotenkin nurinkurista huutaa ääni käheäksi puolustuksen puolesta, mutta aika loogistahan se tässä pelissä on. Sitä paitsi mun lempparipelaaja linebacker Tamba HALI kuuluu puolustuskokoonpanoon, joten saanpahan ainakin mölytä mielin määrin Tamban suorituksille.

    Jenkkifutiksen Jarkko Ruutu. :D

    Pilvi: Vaikka vieläkin on vähän zombie-olo (taitaa johtua syysflunssasta), niin ottelu oli tosiaankin sen arvoista!

    Meillä oikeasti varmaan viisi kiloa suklaata. :D Tuu kylään, niin saat pari säkkiä mukaan. ;)

    VastaaPoista
  5. Joku päivä vielä tulenkin, mutta älä turhaan vielä säästele karkkeja. ;) Tunsitko Oklahoman maanjäristyksen? Väitetään että se olisi täälläkin tuntunut, minä tietenkään mitään huomannut...

    Muuten, kuulin, että presidentinvaaleissa voi äänestää Chicagossa. Jos huvittaa reissu Chicagoon vielä hyytävämmissä olosuhteissa kuin viime keväänä, täältä saa majapaikan! :D (Vaikka jos toisella kierroksella on vastakkain mikä tahansa parivaljakko vaihtoehdoista Lipponen, Niinistö, Soini & en tiedä vaivaudunko näin läheltäkään.)

    VastaaPoista
  6. Sori kun spämmään, mutta huomasin just, että on siellä Väyrynenkin ehdolla. Koen tarpeelliseksi selventää, ettei sekään ole ihan mun suosikkilistan kärkipäässä.

    VastaaPoista
  7. Sori kun spämmään, mutta huomasin just, että on siellä Väyrynenkin ehdolla. Koen tarpeelliseksi selventää, ettei sekään ole ihan mun suosikkilistan kärkipäässä.

    VastaaPoista
  8. Hahaa, en tuntenut järistyksiä. Anoppi väitti tosin tunteneensa, joten kai ne täällä pystyi aistimaan.

    Hmm, pitääpä harkita äänestysreissua talviseen Chicagoon! :) Tosin koko kisa taitaa olla aika lailla taputeltu ilman meikäläisen ääntäkin. :D

    Mitä, etkö muka tykkää Väyrysestä? ;)

    VastaaPoista
  9. Joo, mussa on varmaan jotain vikaa, kun en kestä Väyrystä. ;) Jos tulet äänestämään, voisin yrittää saada enemmänkin suomalaisia koolle, jos sua kiinnostaisi! Sielläpäin kun et taida liikaa maanmiehiä/naisia tavata.

    Hienoista ironiaa muuten, että kommenttini, joka alkaa "sori kun spämmään" näkyy lähteneen tuplasti...

    VastaaPoista
  10. Apua, unohdin vastata sulle!

    Olisi aivan mahtavaa tavata muita suomalaisia, jos tosiaan innostun äänestysreissulle lähtemään. :)

    VastaaPoista