torstai 30. joulukuuta 2010

Katsaus menneeseen

Tämä kulunut vuosi on ehkä viimeinen näistä "hektisistä nuoruusvuosista", sillä tässä alkaa olla aika valmis jo olemaan aikuisten oikeasti aikuinen. Ainakin vuodesta 2011 on tulossa pikkuisen rauhallisempi, sillä ensi vuonna tuskin...

 • maksetaan maltaita viisumista.
 • juhlitaan valmista maisteria.
 • muutetaan toiselle puolelle maapalloa kahden kissan ja neljän matkalaukun (+ käsimatkatavarat!) kanssa.
 • järjestetään kahdet hääjuhlat, yhdet molemmilla mantereilla.
 • hankitaan koiranpentu hetken mielijohteesta ja rouvan kiivaan inttämisen ansiosta.Sitähän ei tiedä, mitä kepposia tuleva vuosi tuo tullessaan, mutta epäilenpä, että 2010 jää meidän omiin historiankirjoihin melkoisen poikkeuksellisena hulinavuotena. Ensi vuoden toivelistalla on kylläkin oman talon hankkiminen, ja jos siihen prosessiin oikeasti aletaan, niin voihan se olla, että yksi pikkumuutto Atlantin yli ei tunnu missään.

Lokoisaa uutta vuotta kaikille! Nähdään ensi vuonna!


*****

Fakta #84: Tykkään ihan hurjasti sipulista ja valkosipulista, raakanakin. Haisen varmasti muiden mielestä ihan hirvittävän hyvälle.

Fakta #85: Täällä on tällä hetkellä 20 astetta lämmintä, ja minulla on näin suomalaisena ihan hirvittävän huono omatunto siitä, että istun sisällä hyvällä kelillä. Onneksi viikonloppuna on taas pakkasta, niin voi örmyillä ihan rauhassa. Omatunto kolkutelkoon silloin jonkin muun syyn takia.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta teille sinne kauas!

  Mä uskon, ettei ensi vuosi tule olemaan ihan tavis-vuosi sun elämässä. Oman paikan, elon ja olon hakeminen uudessa yhteiskunnassa taatusti jatkuu mielenkiintoisena. Lupaathan jakaa sen meidän kanssa!!

  VastaaPoista
 2. meilla taas on ollu joku epatapahtumarikkain (on se sana!) vuosi koskaan (tosiaan kun ei olla muuteltu atlantin yli tana vuonna, kahtena edellisena ollaan :D)
  Koira tuli hetken mielijohteesta hankittua myos, mut eipahan ollu mun mielijohde...
  Ens vuonna vois ehka seikkailla vahan enemman.. pitais keksii jotain tahan paikalleen jamahtamiseen. (Vuosi samassa paikassa alkaa olee jotenki ahdistavaa :D)

  VastaaPoista
 3. nanna: Kiitos! :) Kuten sanoitkin, eiköhän tähänkin vuoteen mahdu vaikka mitä jännää. Lupaan höpistä niistä tänne, ihan varmasti. :)

  Sanni: Joo, tuo Atlantin yli muutto tuo kivasti lisäväriä vuoteen kuin vuoteen... Siis oikeestiko ootte muuttaneet kahtena vuonna peräkkäin? :D

  Eiköhän tässä keksitä vielä vaikka mitä kuluvan vuoden päänmenoksi. ;)

  VastaaPoista