tiistai 14. syyskuuta 2010

Usva, 14 viikkoa


Fakta #56: S toi tänään töistä tullessaan mukanaan tämmöisen.

Edit: Usva on kuvassa oikeasti jo 14 viikkoa vanha, vaikka alunperin otsikko väitti toisin. Lemmikkikaupassa minulle sanottiin, että pentu on tosiaan tuon 12 viikkoa, mutta Usvan papereiden tarkastelun ja lyhyiden laskutoimitusten jälkeen Usvan iäksi tuli pikkuisen enemmän. Ollaan muuten melkein synttärikaimoja; Usvan synttärit ovat päivää myöhemmin kuin minun.

18 kommenttia:

 1. Jaa kävit vähän vaan leikkimässä lemmikkikaupassa? :D Ihana pikku otus! Onneksi olkoon uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Oi onko tämä nyt se ihanuus, jota kävit katsomassa eilen? Hih, aika ihana mies sulla!!!

  VastaaPoista
 3. Voiiiii, onnea sinnekin uudesta sopolaisesta :) Ja pitkia hermoja toivottelen.. (nimimerkilla tanaan siivonnu kahet pissat kokolattiamatolta, hyiyok.)

  VastaaPoista
 4. Onpa söpö!!
  Nythän te olette taas keskusteluissa mukana. Kun muut puhuvat ja vertailevat lapsiaan (tai autojaan), te voitte ilahduttaa muita kertomalla mitä kaikkea teidän kissat ja koira tekee! Puhutte vielä niistä nimillä, niin joku saattaa luulla, että kyse on lapsista ja sulaudutte joukkoon.

  Sulle tuli varmasti myös kertaheitolla tekemistä koiran myötä. Ja ulkoilulenkeillä tutustumiskynnys toisiin ihmisiin laskee.

  VastaaPoista
 5. Ihana hauva <3 Voi juku, mahtia!

  VastaaPoista
 6. Pikkasen samiksia ollaan ny, ku on kaks kissaa ja yks koiranpentu kummallaki. Onneks oma kakara alkaa olla jo uhmaiässä, huoh. Että tsemppiä vaan sinne!;D

  PS. Mistäpä muuten just tuon nimen keksit(te)? Se on nätti joka tapauksessa.:)

  VastaaPoista
 7. Pilvi: Joo, ihan vähän vaan kävin leikkimässä, mutta minä en sentään ollut se, joka tuli kaupasta leikkien jälkeen koira kainalossa kotiin (pentu oli kuulemma "sulanut" sen syliin)... ;) Kiitos, on se kyllä aika ihana!

  M-K: Sama otus on kyseessä! :) Ja on mulla tosiaan aika ihana mies!

  Sanni: Kiitos! :) Joo, täällä ei olla vielä osattu käydä tarpeilla ulkona ollenkaan, eli muutamat pissat on tullut siivottua meilläkin. Ja just kokolattiamatolta!

  nanna: Eiks ookki söpö! :) Juuri näin, nyt meillä on yksi ylpeydenaihe lisää! Kyllä jää Corvetet kakkoseksi. Lumi ja Usva menisi vielä lasten niminä, mutta Professor Chaos ei ehkä niinkään... :D

  Meillä (mulla) olikin vähän taka-ajatuksena, että pikkutyyppi tuo mukanaan vähän (ihan vähän vaan) tekemistä ja väkisin neljän seinän sisältä poistumista. Tähän mennessä ainakin on toiminut hyvin!

  nella: On se! :) Nyt riittää hulinaa!

  Bemary: No vähänkö ollaan samiksia! :) Kiitokset tsempistä, sitä varmasti tarvitaan!

  S halusi nätin suomalaisen nimen, ja mulle tuli ekana mieleen Usva. Ei puhuta siitä, että se on myös minun ekan WoW-hahmon nimi... :P

  VastaaPoista
 8. Oi miten söpö kaveri (toki myös S on söpö :D). Onnea!

  VastaaPoista
 9. IHANA! Täällä vaan koirakuume kasvaa, vaikka mahdollisuudet koiran ottamiseen on tällä hetkellä lähellä nollaa :D Super mies sulla! ;)

  VastaaPoista
 10. h_eidi: On ne söpöjä, molemmat! :) Kiitos!

  Lotta: Joo, mekin mentiin lemmikkikauppaan sillä verukkeella, että nyt ei voida ottaa koiraa (ei ole omaa pihaa, pienessä asunnossa on jo kaksi kissaa, eli taloyhtiön maksimimäärä). Ja kappas, miten kävikään! :D Kyllä sitä huijaa itseään ihan tietoisesti, kun menee "vain katsomaan" söpöjä eläinvauvoja. ;)

  Super-S, todellakin! <3

  VastaaPoista
 11. Hahah.:D Vieläkö sä muuten wowitat? Ite en koskaan oo uskaltanu koittaa. Se ois varmuudella menoa se ja oon liian köyhä siihen muutenki.;)

  VastaaPoista
 12. Eipä ole tullut wowiteltua muutamaan kuukauteen! Pitäiskin pelailla taas, meidän pelitilit taitavat olla aktiivisina tälläkin hetkellä. Se on kyllä pelottavan koukuttava peli, mutta näköjään sille ei tarvitse koko elämäänsä luovuttaa. Tosin tietysti kuukausimaksujen takia kannattaisi yrittää saada rahoilleen mahdollisimman paljon vastinetta... :P

  VastaaPoista
 13. Ne kuukausimaksut onkin tosi helppo tapa koukuttaa ihmiset. Mä oon ite semmonen pihi akka, että jos jostain maksan, nii sittenhän siitä palvelusta/asiasta on saatava kaikki hyöty irti.:p Liekö siis raaskisin nukkuakaan, jos WoW:ista maksaisin.

  VastaaPoista
 14. Haha, no sit on ehkä parempi jättää WoW rauhaan. :D S on tällä hetkellä pahassa Halo: Reach -koukussa. Red Dead Redemption on myöskin ollut kovassa kulutuksessa (niin kuin kai myös teidän taloudessa), joten WoWille ei ole jäänyt aikaa. Minä kun en yksin pelaa! ;)

  VastaaPoista
 15. Tarpeeks hyvä peli ku tulee vastaan, nii etköhän säkin yksin pelailis siinä missä co-opinakin.:D Oliks teillä muuten pleikkari vai boxi siellä? Ja kyl, allekirjottanu on niin täysin pahasti koukuttunu RDR:ään, että se konsolin ostaja ei oo saanu pelailla ku ihan alkua koko pelistä mun istuessa kaikki illat ohjain kädessä... Öisin nään sitte unta siitä, että oon sen päähenkilön saappaissa ampumassa pahiksia. Näin myös viime yönä;D

  VastaaPoista
 16. Hehee, ostin Wiin ja olen pelannut Wii Sports Resortia ja Super Marioita (1 ja 3) ihan yksin! :D

  Meillä on boxi, ja S osti mulle käytettynä NHL 2008:n. Pelattiin sitä kerran yhdessä, ja se voitti minut heti ekalla kerralla. lätkässä! Sen jälkeen peli on ollut nätisti hyllyssä. Pitäiskin kaivaa se esille ja harjoitella oikein kunnolla. Sit voisi ottaa rematchin.

  RDR näyttää kyllä sen verran mielenkiintoiselta peliltä, että minäkin saattaisin siihen koukuttua, jos mulle joskus boxiaikaa jäisi. Päivisin ehtisin varmaan muuten pelatakin, mutta kun tuo yksi nelijalkainen riiviö pitää huolen siitä, ettei mihikään ehdi keskittyä viittä minuuttia pidempää.

  VastaaPoista
 17. Loistavaa edistystä! Vielä me susta pelinörtti tehään.:D

  Niin se menee kuule meilläki, että Xboxin lätkäpeleissä tulee turpiin joka kerta (ja aika kovalla prosentilla myös pöytälätkässä), vaikka se oon mä, joka siellä oikeassa jäähallissa on vuosikaudet juossu. Katos lätkäamatöörit pärjää sitte noissa "leikkipeleissä" paremmin, vaikka eivät tiiä touhusta oikeesti mitään.;D

  Muistan hyvin sen alkupentuajan Carollaki eli aika meni siivillä ja aina vaan väsytti. Sitte ku se Usva siitä vähän kasvaa, nii jää sulleki aikaa koittaa RDR:ää. Ehottomasti kannattaa koittaa. Ja jos siitä tykkäät, tykkäät tod.näk. myös kahesta uusimmasta GTA:sta.;)

  VastaaPoista
 18. Mulla taitaa olla jo pysyvä (peli)nörtin leima otsassa, kun olen kerran sortunut WoW:n tuhoisalle tielle. :D

  S ei ole vielä ehtinyt pelata Red Dead Redemptionia läpi. Oliskin aika kova veto, jos päihittäisin sen siinä. Mitäs meni rökittämään minut lätkäpelissä! Hähää!

  VastaaPoista