tiistai 8. kesäkuuta 2010

Viimeisiä "viimeisiä"

Otsikko voisi olla myös "Viimeisiä" viimeisiä. Tai "Viimeisiä" "viimeisiä". Ensimmäinen viimeinen on adjektiivi, jälkimmäinen substantiivi. Lainausmerkit kuuluvat mukaan sen takia, etteivät nämä viimeiset ole oikeasti välttämättä viimeisiä. Tuliko selväksi?

Minulla oli lauantaina viimeiset Suomi-synttärit, mutta kuten tuossa aiemmin tuli todettua, nämä synttärit olivat viimeiset tällä erää. Ostin myös viimeisen Oivariini-rasian viime viikolla. Isoja merkkipaaluja, siis.

Oikeasti en ole jaksanut hössöttää näistä viimeisistä jutuista tavalliseen tapaani, sillä tätä lähdön haikeutta on turha lisätä millään eeppisillä voinostoreissuilla. Ihan tarpeeksi dramaattista tämä on muutenkin.

Mukavia viimeisiäkin on koettu. Jo perinteeksi muodostuneet sunnuntaiset Skype-keskustelut S:n ja S:n vanhempien välillä tulivat päätökseen toissapäivänä. Vanhemmat läksivät tänään Suomea kohti, sillä he osallistuvat meidän hääjuhliin...

... jotka ovat lauantaina! Ensi lauantaina! Ostettiin ja suunniteltiin jo tänään pöytäkoristeet, joten turhan aikaisin ei olla oltu tämän asian kanssa liikkeellä. Onneksi pitopaikan emäntä on ottanut hoitaakseen suurimman osan käytännönasioista, joten me ollaan päästy helpolla. Ei tällaisen muuton alla jaksaisikaan hössöttää juhlien kanssa liikaa. :) Ehkä sitä on pikkuisen hupsu, kun ajoittaa kaksi suht' isoa juttua näin lähekkäin.

TJ 16!

*****

Fakta #24: Olen päässyt Nightwishin loppuunmyydylle keikalle ilmaiseksi ihan vain sen takia, että avasin suomalaisen suuni oikeassa paikassa (Lawrence, Kansas) oikeaan aikaan.

Fakta #25: Minulla on yksi tatuointi (jalkapöydässä). Sain senkin ilmaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Jään odottamaan kuvia ameriiiikan häistä, jääpatsaat ja suklaalähteet ja katokset ulkona ja kymmenen morsiusneitoa samanlaisissa mekoissa ja ... ;-)

  ent. minblåggen

  VastaaPoista
 2. Pöh, kymmenen morsiusneitoa... Kaksitoista niitä olla pitää, vähintään! :D Itsekin odotan kyllä innolla, millaiset juhlat saadaan kyhättyä meidän budjetilla. Voi olla, että suklaalähteet pitää jättää väliin... ;)

  VastaaPoista
 3. Seuraavaksi kun menen kauppaan, on se tavallista juhlavampaa: ostan Auran sinappia viimeistä kertaa. (Tällä erää! Paitsi jos saan sitä tuubillisen mahtumaan mukaan.) Isoja merkkipaaluja tosiaan.

  Oikeasti aloin kommentoida koska halusin toivottaa teille ihanaa hääjuhlaa!! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla se vasta juhlapäivä tänään onkin: ostetaan viimeistä kertaa vessapaperia!

  Kiitos, huomenna juhlitaan! :)

  VastaaPoista