keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Nolla!

Fakta #29: Muutan tänään Yhdysvaltoihin.

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen seikkailuun!

  Toivon kovasti, että jaksat kirjoitella arjesta ja elämästä USAssa myös jatkossa. :) Olen seurannut blogiasi jo monen monta vuotta (oltiin samoihin aikoihin vaihdossa Kansasissa ja sitä kautta tänne päädyin), ja olisi hienoa lukea kuulumisia myös sieltä puolen rapakkoa.

  (Ja olen ihan pikkuisen kateellinen, että pääset nyt kaikkien jenkkiherkkujen ääreen... :D)

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti muuttoon! Me olemme nyt parhaillaan suomessa lomailemassa, teksasiin palaamme heinakuun lopussa!

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan ja turvallista lentomatkaa niin teille kuin kissuillekin!

  VastaaPoista
 4. Jösses, nytkö se sitte tapahtuu. Mulla on täällä peukut, varpaat ja kaikki muutkin ulokkeet pystyssä, että kaikki menee hyvin, niin teillä immeisillä ku kissaeläimilläkin.:p Ja kirjottelehan taas kuulumisia, ku aikaa liikenee.

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea matkaan ja uuteen elämänvaiheeseen! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja kotiudut pian.

  VastaaPoista
 6. Voih...Toivottavasti jatkossakin jaksat kertoa kuulumisia =)

  Matka ilmeisesti meni ilman sen suurempia vastoinkäymisiä?

  Onnea uuteen kotiin =)

  Etäjusseja täältä puolelta rapakkoa!!

  VastaaPoista
 7. Elina: Kiitos! :) Luulenpa, että kirjoitusinto vain yltyy täällä ollessa. Jenkkiherkuista puheenollen; tilattiin justiinsa Papa John's -pizzaa. :D

  M-K: Kiitosta! Oi, Suomeen taisikin sattua aika hyvät lomakelit, ainakin tämän viikonlopun osalta. Täällä on tällä hetkellä reilut 30 astetta lämmintä, vaikka aurinko on painunut mailleen aikoja sitten. Teksasin asukkina tällainen on sinulle varmaan enemmän kuin tuttua! Onneksi asunto on ilmastoitu!

  Satu: Kiitos, perille päästiin! :) Perheen pienimmäinen eli Chaos ei ole vielä palautunut entiselleen, mutta toivotaan, että shokista yli päästyään se jaksaa taas vonkua milloin minkäkin herkun perään.

  Bemary: Nyt se sitten tapahtui! Kuten tuossa edellä jo mainitsinkin, pikkukisu ei oikein tykännyt matkustamisesta, mutta jospa tuo tuosta tokenee. Me muut ollaan palauduttu varsin hyvin. :)

  h_eidi: Kiitos paljon! Samaa toivon minäkin. :)

  Katja: Matka meni hyvin ja suht nopeasti. Kissojen kanssa matkaaminen on aika jännää, mutta siitäkin selvittiin. :) Kiitos ja jusseja!

  VastaaPoista
 8. Aah, Papa John's... Se on jäänyt mieleen pizzana, jota paikallinen kirkko tarjosi vaihtareille orientaatioviikon aikana. Päästiin siis heti perinteisiin sisälle! :)

  VastaaPoista