tiistai 20. huhtikuuta 2010

A Trip Down the Memory Lane

Tai pikemminkin A Trip Down Prairie Lane:


Kaivoin eilen pitkään tallessa (lue: kadoksissa) olleen mp3-soittimen esille. Ostin soittimen juuri ennen vaihtoon lähtöä, ja siellä sitä tulikin käytettyä ihan urakalla. Latasin pikkuämppärin vaihtovuoden aikana täyteen lenkkejä vauhdittavia kipaleita ja ikävää maksimoivia wääwääwää-lauluja, ettei S:n perään itkeminen ainakaan vain loppuisi. En ole soittimen sisältöön sen koommin kajonnutkaan, enkä ole muistanut kuljettaa koko kapinetta mukana.

Tänään sitten testasin tärykalvojen kestävyyttä töissä ja tulppasin korvat kuulokkeilla. Kuin salamaniskusta mieleen tulvahti lenkkipolkujen muistot epätasaisista jalkakäytävistä ja isoista lehtipuista teiden varsilla, Emporiassa, tietenkin. Samaan syssyyn muistin mm. kotoisan sänkyni (lue: ilmapatjani) ja sen viereen rakennetun viihdekeskuksen (lue: läppäri ja vuosikirja alustaksi), yliopiston kampuksen, pääkadun, kävely- ja pyöräilyreissut Walmartiin muutaman kilometrin päähän ja ennen kaikkea koulumatkan, jolla oli keväällä "pituutta" noin puoli kilometriä, syksyllä vielä vähemmän.

Tässä maistiainen koulupolusta:


Melkoisen aikakapselin löysin siis. Olen ahtanut sinne kaikki mahdolliset silloista mielialaa kuvaavat lässybiisit ja vaihtoajan suurimmat hitit (kuten Buckcherryn Crazy Bitch, Breaking Benjaminin Diary of Jane, Hinderin Lips of an Angel, Shinedownin 45 ja Liven Dolphin's Cry, vain muutamia mainitakseni). Soittimen aarteita kuuntelemalla pääsee taatusti Emporia-tunnelmaan, joten en tiedä, haluanko päivittää tiedostoja vai kuunnella nämä kappaleet jälleen kerran puhki.

Vaikka Emporian tuovat mieleen myös klubeilla paljon soitetut Justin Timberlaken Sexy Back ja Bubba Sparxxxin Ms New Booty (ja niin edelleen...), ne eivät olleet päässeet mukaan kuljetettavalle soittolistalleni. Syystä tai toisesta.

3 kommenttia:

  1. Ihania noi kävelytiet/jalkakäytävät ja maisemat muutenkin. Ah niin "jenkkiä" kaikki!:p

    VastaaPoista
  2. Jenkkiäpä hyvinkin! ;) Nuo jalkakäytävät ovat ihan kivannäköisiä, mutta niillä juokseminen on extremeurheilua! Väylät on tehty betonilaatoista, joita luonto sitten vääntelee mielensä mukaan. Ah, Kansas... :P

    VastaaPoista
  3. Mainiota. Kuulostaa samalta, ku juosten suunnistaminen metsässä...jota en tietenkään osaa.:D

    VastaaPoista