maanantai 12. huhtikuuta 2010

JO HO*

Tuleva asuinalue alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Ollaan rajattu asuntoetsintä kolmen kaupungin alueelle (vaikka käyttäisin kyllä sanaa kaupunki aika löyhästi, sillä Kansas Cityn lähiöitähän ne ovat), muttei toki suljeta mitään vaihtoehtoja vielä poiskaan.


Jos suunnitelmat toteutuvat, matkaa downtowniin, Arrowhead-stadionille ja S:n työpaikalle olisi noin 20 minuttia ja lentokentälle sekä Worlds of Fun -huvipuistoon alle kolme varttia. Kaikki olisi käden ulottuvilla. Jos ei käden, niin ainakin auton.

Asunnonmetsästys olisi helpompaa, jos meillä ei olisi niinkin kovia vaatimuksia kuin pesukoneliitäntä. Läheskään kaikissa asunnoissa ei sitä ole, ja meille oma pesukone on tässä elämänvaiheessa ihan must, joten etsinnät jatkuvat. Muutenkin sitä kokee olevansa jo sen verran kypsä/vanha/aikuinen/ahne, ettei halua asua enää missään loukossa, jos mahdollisuus mukavampaan asumiseen on olemassa.

Hääjutuissa ollaan edistytty taas pikkuisen. S on ollut ahkera ja kerännyt vieraslistan USA:n kolmea (!) juhlaa varten. Se passitti minut myös ottamaan sormuskuvia perjantaina, että saa taiteiltua pdf-muotoisen kutsun. Tänään se oli värkännyt kuvakollaasin meistä kahdesta liitettäväksi kutsuun mukaan. Kuten sanoin, ahkera.


Minä olen ostanut juhlakengät ja katsellut vähän lahjalistajuttuja. Olen jäänyt selvästi kakkoseksi häähössötyksessä, ainakin vielä tässä vaiheessa. Vielähän tässä tosin ehtii seota. Aikaa on tasan kaksi kuukautta ensimmäiseen koitokseen. Muuttoonkin on enää vähän reilu 10 viikkoa, joten tarttis laittaa hösseliksi, jos meinaa löytää mahtiasunnon pesukone-/kuivausrumpuviritelmillä. Uh.

*Johnson County Ho, eli piloille hemmoiteltu pimatsu Johnson Countysta (=piirikunta, jonka alueelle olemme muuttamassa). Johnson Countya pidetään varakkaiden piirikuntana, ja sen asukkailla olikin vuoden 2000 tietojen perusteella koko maan yhdeksänneksitoista korkeimmat keskiansiot.

8 kommenttia:

 1. Oletkos jo alkanut pakkaamaan? En halua olla ikävääkin ikävämpi muistuttaja, mutta 10 VIIKKOA!!! OOPS!
  Onnea asunnon etsintään (ei varmana mikään helpoin juttu, kun olette itse toisella puolen maailmaa), hääsysteemeihin (ihanaa!), pakkailuun (pakollista... tsemiä!), lähtölaskentaan =)

  VastaaPoista
 2. Olisinkin aloittanut... :) Hyvä, että joku on vähän potkimassa persuuksille (tähän liittyen on mainittava, että sanavahvistus on tällä kertaa sopivasti reperse).

  Kiitos tsemppauksesta! Kyllä tässä täytyy pistää hösseliksi, sillä aika käy tosiaankin vähiin. 72 aamua!

  VastaaPoista
 3. 72?! Tai siis, 71 tänään! Juuri äskenhän siirryttiin kaksinumeroisiin... Ihanaa (ja kamalaa) miten nopeasti aika menee!

  VastaaPoista
 4. Nii-in, 71 enää! Melkoista laukkaa. Töitäkin on vain kuutisen viikkoa jäljellä. Väkisin se lähtö näköjään tulee! :)

  Kävin vakoilemassa sen verran, että sinunkin muuttohommat etenevät vauhdilla! Mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Hui! Kattelette jo asuinaluettakin.. alkaa olemaan jo niin lähellä. Meidän kaukosuhde porukka alkaa uhkaavasti vakiintumaan asuinmaihinsa puoliskojensa kanssa.. Jotenkin hurjaa kun muistelee pari kolme vuotta taaksepäin.

  VastaaPoista
 6. Kaukosuhdeporukka ei tosiaan ole oikeastaan enää kaukosuhdeporukka. :) Asiat ovat kyllä muuttuneet ihan hurjasti parin, kolmen vuoden aikana!

  Kyllä tämä alkaa olla jo aika konkreettista. :) 69 (tai no 68,5) päivää aikaa hoitaa muuttohommat kuntoon!

  VastaaPoista
 7. Haa, pakko kommentoida, sillä sanavahvistus on "fanisi". Ja oonhan mä sun fanisi, ku oot niin mahottoman rohkealuontoinen täti, ettei voi ku hiljaa taustalla ihmetellä sun hirmuisen jännää ja tapahtumarikasta elämää.;D

  PS. Vaadin kuvaa sun juhlakengistä sitten jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 8. Haha! Kiitos tädille kommentista! Kiva, jos tää arkinen taaperrus vaikuttaa ulospäin jännältä ja tapahtumarikkaalta. :D

  Eiköhän juhlakengät pääse vilahtamaan blogissakin. ;)

  VastaaPoista