keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jouluisia juttuja


Äsken aukesi toiseksi viimeinen luukku perisuomalaisesta salmiakkijoulukalenterista. Huomenna aukeaa viimeinen. Huomenna on myös tasan puoli vuotta aikaa siihen, kun S:n lento lähtee Suomesta. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, minä lähden samalla koneella.

Aikaa on oikeasti enää todella vähän. Puoli vuotta saattaa kuulostaa pitkältä ajalta, jos puhutaan esimerkiksi päällään seisomisesta tai karkkilakosta, mutta se ei ole pitkä aika, jos pitää hoitaa kaikki asiansa kuntoon, jotta voisi muuttaa toiselle mantereelle.

Tänä jouluna en kuitenkaan aio keskittyä muuttopuuhiin, vaikka lähtö häämöttääkin jo pelottavan lähellä. Nyt on aika nauttia oikean kuusen tuoksusta (tuoksuu muuten tuossa ihan vieressä), isän tekemän sinapin ja itse paistetun kinkun makuharmoniasta, lanttulaatikosta, lumesta, glögistä, sukuloimisesta, pikkukissan pienuudesta. Vain muutamia juttuja mainitakseni.


On sillä kaikki kotona. Ehkä.


Rauhaisaa joulua.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Nauttikaa täysin sieluin "viimeisestä" Suomi-joulusta! Minä täällä ikävöin lunta, jouluruokia ja joulusaunaa. Glögiä onneksi sain Suomesta ja kuusikin löytyy :D

  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!

  Nauttikaa toisistanne, perheestä, rauhasta ja läheisyydestä!

  Rauhallista ja lämpöistä joulua, oikein onnellista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa joulua sinne! Ei kai vielä oo liian myöhäistä moista toivotella.:)

  VastaaPoista
 4. Hei Anni! Olen seurannut blogejasi jo Emporian ajoilta ja joskus aikasemmin kommentoinutkin teidan tarinaanne. :) Nain vuoden lopussa haluan kuitenkin erityisesti kiittaa blogistasi ja siita etta jaksat ja viitsit jakaa ja kirjottaa henkilokohtaista tarinaasi.

  Blogisi ilahduttaa minua aina ja siita sinulle suuri kiitos. Hyvaa uutta vuotta 2010! <3

  VastaaPoista
 5. Marja Myöhänen täällä vastailee joulukommentteihin...

  Lotta: Joulusauna jäi listalta pois! Sitä tulee ehdottomasti ikävä!

  Onnellista uutta vuotta teillekin!

  Katja: :) Nautittu on! Hyvää uutta vuotta!

  Bemary: Nyt taitaa olla vähän liian myöhäistä toivottaa mukavaa joulua takaisin... :P Kiitos toivotuksista kummiskin!

  Susanna: Kiitos ihanasta kommentista! Kiitos myös siitä, että olet jaksanut tarinoita lukea. :) Oikein hyvää uutta vuosikymmentä sinulle!

  VastaaPoista