torstai 31. joulukuuta 2009

It Was a Very Good Year


Jos tulevana vuonna tulee tapahtumaan paljon isoja asioita, niin kylläpä tuntien päästä loppuvana vuotenakin on sattunut ja tapahtunut. Täällä on menty mm. kihloihin ja naimisiin. No biggie.

Jos mennyttä on kiva muistella, niin tänäänpä on hyvä nauttia nykyhetkestä ja haaveilla tulevasta.

Tänään vaihdetaan vuotta mukavien ihmisten seurassa; ei voi valittaa. Käydään ennen hurjia juhlia syömässä vanhempien luona, sillä jouluaaton mässäilyhetket menivät eräältä perheenjäseneltä vähän ohi sairastelun vuoksi. Tänään ei olla ihan koko porukalla enää kasassa, sillä veli karkasi takaisin omille teilleen, mutta potilas on ainakin terve(empi) ja toivottavasti kykeneväinen nauttimaan esim. lanttulaatikosta, jota aion syödä vielä tänäänkin. (Psst... Lanttulaatikosta tuli mieleen, että sain vanhemmilta joululahjaksi esitäytetyn keittokirjasen, josta löytyy reseptit mm. joululaatikoille, iskän lasagnelle ja sinapille, äidin herkkukakuille ja ohrarieskalle. Tulee tuolla rapakon takana tarpeeseen!) Ilta menee sitten jo vähän amerikkalaisemmissa meiningeissä, sillä beer pong -pöytä lähtee meidän mukana juhlimaan.

Entäs se haaveilu sitten?

Ajatukset karkailevat toiselle mantereelle ihan huomaamatta, jatkuvasti. Tänään tapahtuvan rakettienpaukuttelun jälkeen näen seuraavat ilotulitukset Yhdysvalloissa 4. heinäkuuta. Tuleva muutto on koko ajan konkreettisempi ja konkreettisempi. Täytettiin eilen lupahakemuksia kunnon nippu, ja oma passikin on viimein päivitetty nykyiselle nimelle. Olo on yllättävän levollinen ja jopa innostunut.

Meidän ensi kesän häät/lähtöjuhlat/paluujuhlat/valmistujaiset ovat jo ihan hyvällä mallilla, vaikka vasta juhlapaikat ja yösijat on varattu molemmissa maissa. Tekemistä siis riittää, mutta se ei kuitenkaan ahdista yhtään. Vielä.

Tällä hetkellä kuitenkin eletään vuotta 2009, fiilistellään nyt sitä, vaikka tulevaisuus onkin ehkä vähän jännittävämpää. Tämä on ollut erittäin hyvä vuosi. Ja oi niin nopea...
...mutta onneksi aika mullistava.

Vilpitön kiitos menneestä vuodesta ja myötäelämisestä.

Onnellista uutta vuosikymmentä!

4 kommenttia:

 1. Virtuaalinen maljan kohotus uudelle vuodelle! Tekisi mieli sanoa peräti The Vuodelle. :)

  VastaaPoista
 2. Paljon on tapahtunut, runsaasti jättänyt muistoja kulunut vuosi =) Teillä on monia syitä olla onnellinen siitä, kuinka pitkälle olette "päässeet".

  Edessäpäin varmana The Vuosi!! Ihana tuo vanhempiesi joululahja sinulle!

  Joko olet miettinyt, pitäisikö alkaa suunnittelemaan mukaan lähtevien tavaroiden listaa?! ;)
  Toivottavasti jatkat bloggailua sitten myös rapakon takaa :)

  VastaaPoista
 3. On tässä tosiaan ehtinyt tapahtua vaikka mitä. :)

  En ole laittanut vielä edes tikkua ristiin muuttoon valmistautumisen suhteen! Kauhulla olen katsellut vaatehuonetta ja siellä asuvia vaateröykkiöitä. Listaaminen ei olisi ollenkaan huono juttu. ;) Tuo vanhempien antama joululahja lähtee ainakin ekassa kuormassa mukaan. :)

  Enköhän minä jatka kirjoittelua muuton jälkeenkin. Aiheita ainakin luulisi riittävän enemmän kuin nyt. :)

  VastaaPoista