maanantai 16. marraskuuta 2009

Red Ring of Death and Quidditch

Meidän Xbox 360 on pikkuvisiitillä Saksassa. Kaikkien kyseisen konsolinomistajien kauhu, Red Ring of Death, ilmestyi boxin etupaneeliin vähän reilu viikko takaperin, ja homma oli sillä selvä. Siihen loppui mm. rockbandeily ja halottelu. "Onneksi" tuo ongelma on sen verran yleinen, että vian korjaaminen kuuluu laitevalmistajan, Microsoftin, takuun piiriin.

Minun elämäähän tuo ei juuri hetkauttanut suuntaan tai toiseen. Toki haluaisin pelata vaikka mitä pelejä, koska en tällä hetkellä voi, vaikken yleensä kova pelailija olekaan. S otti tapauksen vähän raskaammin.

Mies ennakkotilasi kauan odottamansa pelin, jonka tiesi monen kaverinsakin hankkivan. Tämähän olisi tiennyt mukavia pelihetkiä (ts. guy time) yhdessä kaukana olevan kaveriporukan kanssa. Loota levisi asteittain perjantain ja maanantain välisenä aikana, peli saapui sopivasti keskiviikkona.

S oli ehkä vähän normaalia lyhytpinnaisempi, koska tuttu pakokeino koulustressistä oli otettu pois. Yksi tärkeä yhteydenpitoväline oli otettu pois, sillä esimerkiksi veljensä kanssa S on vaihtanut kuulumisensa nimenomaan Xboxin kautta. Tämän lisäksi kauan odotettu peli jäi pelaamatta. Varmasti potutti paljon enemmän, kuin mitä S antoi edes ymmärtää.

S keksi, että nyt olisi hyvä hetki harrastaa pitkästä aikaa lukemista. Se halusi ehdottomasti tilata meiltä puuttuvat englanninkieliset Harry Potterit (3 ja 4). Aivan ehdottomasti.

Onneksi olin tilannut ne jo viikkoa aikaisemmin S:lle joululahjaksi. Juuri tälläkin hetkellä mies makoilee makuuhuoneessa kirja kourassa. Taisi Xbox-tuska edes vähän lievittyä.

Minun tosin pitää nyt keksiä jotain uutta jouluksi kirjojen tilalle. Voihan tuska. :)

2 kommenttia:

  1. Oivoi, tunnen tuskan. Tota rinkulaa meilläkin kaikessa hiljaisuudessa pelätään, vai ei oo vielä osunu kohille. Kunpa ei osuiskaan.x) Mitä peliä S niin kovasti ootteli? Ehkäpä Left 4 Dead 2:sta? Me ollaan päätetty olla ostamatta uusia pelejä hetkeen ihan vaan siksi, ettei kaikkia vanhojakaan ehi pelata, vaikka niitä on jo nurkat täynnä.:p Ainahan sitä uusista peleistä silti haaveillaan, hih.

    VastaaPoista
  2. S:lla on osunut rinkula kohdalle kahdesti (kaksi eri konsolia)! Toivotaan, että te säästytte siltä.

    Mies odotti peliä nimeltä Call of Duty: Modern Warfare 2. Se on kai hyvä. :P Nyt se nököttää hyllyssä avaamattomana ja surkeana. :)

    Ainahan sitä toki saa haaveilla! Hienoa itsehillintää harjoitatte. :D

    VastaaPoista