sunnuntai 9. elokuuta 2009

One Month = 30.4368499 Days


Siitä on nyt kokonainen kuukausi. Semmoista hempeää arkea on vietetty naimisiinmenon jälkeenkin, ei elämä tästä ole mitenkään järkkynyt. Ainoa iso muutos on ollut uusi sukunimi, joka on osoittautunut yllättävän hankalaksi suomalaiseen (tai ainakin savolaiseen) suuhun. Esimerkiksi vakuutusyhtiön täti oli kuullut viime viikolla puhelimessa ihan omiaan, vaikka tavasin nimen moneen kertaan. Postiluukusta tippui lasku ja matkavakuutuskortti nimellä Tenni Anni. Lähellä, mutta, ah, niin kaukana. Lähellä oli naurukuolemakin.

Mitäs muuta? S on leikkinyt kotiherraa, kun minä olen ollut töissä. Se on pessyt pyykkiä ja tiskannut astioita. Viime perjantaina se oli jopa sisustanutkin, tavallaan. Se oli asetellut kirjahyllyyn kuvia ja ripustanut kaksi taulua melkein katonrajaan, koska ei ollut jaksanut viritellä tauluihin pidempiä siimoja. Elämä on solahtanut takaisin uomiinsa lomailun jälkeen.

Niin, ei tässä varsinaisesti ole mikään muuttunut. Onneksi, sillä jo ennen yhteistä sukunimeä meillä oli kaikki varsin hyvin.

*****


Saatiin eilen ystäviltä Kaj Stenvallin ankkamaalauksesta tehty kortti. Saatepuheena oli, että maalauksen nimi kuvastaa hyvin meidän tähänastista taivalta. Täytyy olla vähän samaa mieltä.Kaikki on mahdollista - Everything is Possible

3 kommenttia:

 1. Kuukausi jo! Pian huomaamattanne olette jo "vanha aviopari". ;) Osanottoni sukunimen tankkauksesta, taidat saada harjoitusta siinä lajissa jatkossakin...

  VastaaPoista
 2. Äkkiä se aika menee.. Pumpulihääpäivä on ennen kuin huomaatkaan! :)

  *naurua* Voi apua-auts tuon sukunimen kanssa, taitaa olla vielä hankalampaa kuin mulla :) Itse olen alkanut automaattisesti jo sanoa kirjain kirjaimelta, kuin muutoin lopputuloksena on vaikka mitä muutoksia.
  Luultavasti siitä saat vääntää kättä vielä kauan, osanotot :)

  VastaaPoista
 3. Pilvisyys: Heh, tuo sukunimihomma on naurattanut vielä tälläkin viikolla. S sai postia maanantaina nimellä Tenni T. :D Vanha aviopari tosiaan, Mr & Mrs Tenni... :)

  Katja: Kohtalontoveri! :) Minäkin yritin puhelimessa selittää sukunimeä vaikka miten päin, hitaasti lausuen ja kirjain kerrallaan, mutta eipä auttanut tällä kertaa. Kädenvääntö varmaan loppuu (tai ainakin helpottuu), kun muutetaan Atlantin tuolle puolen; siellä tämä sukunimi on kuitenkin vähän yleisempi kuin täällä Savossa. :)

  VastaaPoista