keskiviikko 25. tammikuuta 2017

"Kiireinen ei ole viisas." (kiinalainen sananlasku)

Ihan aluksi pahoittelut pienoisesta katoamisesta. Minulla on radiohiljaisuuteen hyvä syy, mutta en ehdi paneutua siihen nyt(kään), sillä viimeisen puolentoista viikon aikana kaikki kotityöt ovat jääneet tekemättä, ja hei, sen valitettavasti huomaa. On siis pakko kaivella lisähappi jostain esille ja alkaa kavuta Mount Pyykki-Everestille. Saatan joutua leiriytymään jossain kielekkeellä, ennen kuin se on huiputettu.

Lupaan palata linjoille pian, sillä kuvia ja asiaa on ihan kamalasti. Sitä kuuluisaa aikaa valitettavasti ei, ennen kuin saan kurottua tekemättömät hommat edes puoliksi kiinni. Tässä kuitenkin pientä esimakua siitä, mihin Finnairin korvausrahat lopulta upposivat:

Tämän kuvan oton jälkeen meiltä lähti joku juttu tunkiolle, eikä se ole tuo hölmistynyt koira.

8 kommenttia:

 1. Lisaa juttuja, juu! Taalla jo kaipaillaan uusia tarinoita :) Mut tiedan karvaasta kokemuksesta etta valilla aikaa ei vaan riita kirjoitteluun, vaikka siita nauttisikin. Ja sit kun sita aikaa yhtakkia onkin, sitpa ei tekstia tulekkaan kun tauko on ollut liian pitka (nimim. nyt sita aikaa sit olis....!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se just on! Mulla olis joskus kyllä "aikaa", mutta yksi tai kaksi korvaan älisevää naperoa ei oikein auta keskittymisessä. :D Lupaan kuitenkin tsempata tässä pian!

   Poista
 2. Jaha, vasaroita tuplaten kuvassa, jotain ehkä hajotettu, uutta tilalle?Elämme jännityksessä mitä siellä oikein on puuhailtu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä oli kunnon demolition derby täällä! :)

   Poista
 3. Minä kyllä arvaan, no kokolattiamatto tietenkin...

  VastaaPoista
 4. Jotain hyvää koitui sitten siitäkin lentosotkusta. Hyvä niin :)

  VastaaPoista