perjantai 13. kesäkuuta 2014

Käskekää minut nyt pois tästä koneen ääreltä, oikeasti

Pitäisi pakatasiivotajuostapääkolmantenajalkana. Pitäisi tehdä jotain aivan muuta, kuin puuduttaa persusta penkissä ja turruttaa aivoja sosiaalisella medialla. Tai tuijottaa World Cupia.

Ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään, joka minua yhtään tuntee, että minulla on korkeakoulututkinto viimetippailusta. Oikein kunniamaininnoin, jos saan kehua. Nyt lapsen kanssa matkustaessa kohonnut stressitaso ja valmistelukutkutus kuitenkin on päässyt yllättämään. Se, ja yllättävän pitkä tehtävälista, joka kummittelee mielessä. Olen siis yrittänyt hoitaa asioita pikkuisen valmiiksi ja välttää holtittoman pakkauszumban. Jopa monta päivää etuajassa.

Vaan iskipä flunssa. Veti veltoksi koko alkuviikoksi, jonka aikana alustavasti sekasortoinen talo pääsi räjähtämään käsiin. Villakoirista tuli jättimäisiä takkukasoja. Valmiiksi pitkä nurmikko muuttui rehottavaksi viidakoksi, jossa taisin nähdä vilaukselta jo itse Tarzanin heilumassa liaaneissa. Pyykkivuori veti vertoja Olympus Monsille.

Hyvät aikeet jäivät aikeiksi.

Olen kuronut menetettyä aikaa kiinni melko hyvin tuloksin. Villakoirat on kurhiloitu, viidakko raivattu ja vuori valloitettu, mutta nyt ei huvittaisi enää mikään. Tekisi mieli heittää summanmutikassa kamppeet kasaan ja suunnata lentokentälle. Luottaa siihen, että passit ja hammasharjat tulivat mukaan. Jättää puoliksi siivottu talo odottamaan kotiinpaluuta.

No harmi vain onneksi meille on tulossa kaveri talo- ja lemmikkivahdiksi, joten olisi kai ihan kohteliasta järjestellä mökki asuttavaan kuntoon ja huolehtia, että elukoilla on esimerkiksi tarpeeksi ruokaa. En voi siis heittää hanskoja tiskiin, ja lentokin taitaa lähteä vasta maanantaina, joten kentällä voisi käydä aika pitkäksi.

Taitaapa olla vielä kaiken lisäksi niin, että mies on sairastumassa nyt, juuri ennen ennenkuulumattoman pitkän (kolme viikkoa) loman alkua, ja lapsellakin oli vähän kuumetta viime yönä. Apulaiset saavat siis keskittyä täysillä paranemiseen ennen Atlantin ylitystä, ja minun vastuulle jää kaikki. Tarttis siis varmaan tehdä jotain (muuta kuin katsoa sateessa kirmaavia lihaksikkaita miehiä).

Loppukevennykseksi kerrottakoon, että lapsi syö tuossa vieressä juuri lounasta ja hokee "fuk fuk fuk".

Ei, ei ketuta suunnattomasti, vaan kädessä on haarukka. Fork. Muita tourettemaisia sanoja ovat mm. fak (frog - sammakko) ja ef off (on off - päälle pois).

Vilkutellaan, jos nähdään Suomessa!

12 kommenttia:

 1. Haha! Meillä on sellainen sana kuin Äs, kun yritetään sanoa "some". Esim:"Can I have äs juice". Mulla on muuten toivepostausidea. Minne laitan? Paranemisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana! Ja sisulla tässä parannutaan vaikka väkisin, kiitos!

   Jos et täällä kommenttiboksissa halua jakaa ideaasi, niin sähköpostilla tai Facebookin kautta onnistuu. :) Odotan innolla!

   sounot(ät)gmail.com
   https://www.facebook.com/onnianni

   Poista
 2. Nyt, nainen, pois koneen äärestä! Vaan ensin: ihan parhaat hokemat teidän lapsosella. :DD Ja, upeaa lomaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei en ole tänään edes avannut konetta! Puhelinta oon kyllä räplännyt siitäkin edestä... Matkalaukut on sentäs jo levällään lattialla. Tyhjinä.

   Meillä kyllä kieltämättä asuu melko huvittava pikkuneiti. ;)

   Poista
 3. Haaahhahahaaa :D Fuk fak ef off!

  Mä en edes tiedä mitä meidän Ipana tarkottaa, mutta se kovasti sanoo "biaaaats" :D Juoksi mm. toissapäivänä tavaratalossa pitkin poikin ja nätisti hymyillen sanoi sitä kaikille fiksusti pukeutuneille naisille :D

  Toivottavasti flunssa jää sinne mantereelle ja saatte viettää oikein ihanan loman! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahaa, nauratti oikeasti ääneen, kun kuvittelin tuon kauppareissun. :D

   Flunssa on yllättävän sitkeää sorttia. Piti jättää sen takia kivat pirskeet väliin tänään, mutta aina ei voi voittaa. :/ Elättelen vielä toivoa, että salamatkustajapöpö jää suosiolla Kansas Cityyn!

   Poista
  2. Voi ei! Toivottavasti vielä ehtii selättää :( Tuskin tarvitte niin pahasti kuitenkaan matkaseuraa, että täytyy pöpöihin turvautua!

   Hahaaa, jep, se oli aika hauskaa :D Onneksi se huuteli sitä hymyillen eikä silleen, että ihmiset ois voinut luulla sen olevan tosissaan! Mulle tuli siitä vähän se Mr Bean Amerikassa mieleen, kun se näyttää autosta kaikille keskisormea :D

   Poista
  3. Apua, en kestä, Mr. Bean. :D

   Alle vuorokausi aikaa tervehtyä! Täysi parantuminen taitaa jäädä haaveeksi, mutta lääkettä ja unta nassuun vaan lennoilla, eiköhän se siitä. :)

   Poista
  4. Ai niin, eilen bongattiin taas uusi sana: kak (clock).

   Poista
  5. Eikä :D teidän lapsi on 'like a gift that keeps on giving'! :D

   Poista
 4. Juu, maanantaina lahtee meidankin kone. Mies jaa tanne koiran kanssa kuukaudeksi pitamaan huushollia. Ja mullakin on kontolla kaikki mahdollinen ennen lahtoa. Lisaksi perjantaina oli tyttaren tanssiesityksen kenraali johon uppos monta tuntia ja sitten eilen varsinainen esiintyminen. Ihan niin kuin sita ei oli muuta tekemista. No, onhan tassa viela 1,5 paivaa ennen kuin pitaa olla laukut pakattuna ja viimiset tuliaiset ostettuna jne. :D
  Ja voi miten ihana tuo teidan tytteli. Siella ihan selkeesti on F harjoitukset menossa. :D Ihanaa matkaa ja lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, morjestellaan Atlantin yllä! ;)

   Sitä viimehetken tekemistä riittää yllättävän paljon! Mulla meni eilen Targetissa varmaan kaksi tuntia, kun yritin saada puolikuntoisia aivoja muistamaan kaiken tarpeellisen. Ei ollut edes pientä häiriötekijää mukana. ;) Ihan varmasti unohdin jotain, mutta eipä se ehkä ole niin justiinsa, kunhan on tärkeimmät jutut mukana. :)

   Oikein ihanaa (ja ihanan pitkää) lomaa teillekin!

   Poista