keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Stressi

Miten voi "kotiinlähdöstä" tulla tämmöinen stressi? En ole varmaan koskaan ollut näin hyvin valmistautunut ennen reissua. Pakkaaminen jää varmasti viimeiseen iltaan kuten normaalistikin, mutta matkavakuutukset on kunnossa, pankkiasiat järjestetty, lemmikkien hoito hoidettu, lentokenttähotelli varattu ja joululahjatkin hommattu. With time to spare! Enää pitäisi sumplia siirtyminen lentokentälle täällä päässä, ja sit se olis siinä.

Mutta silti jokin jännittää. Ehkä vauvan kanssa matkustaminen tuo sen verran lisäkutinaa, että kaikkea joutuu miettimään vähän enemmän. Kyyti lentokentälle ei onnistu ihan tuosta vain, sillä autossa pitää olla turvaistuin. Käsimatkatavaroiksi ei riitä enää matkatyyny ja kirja. Nyt pitää olla vaippaa, ruokaa, vaihtovaatetta. Ja niin edelleen.

Sitten toisaalta kutittelu voi johtua tästä älyttömästä innosta. Voin verrata tätä vain kauan odotettuihin kyläilyihin S:n luo silloin joskus. Miten odotankaan sitä hetkeä, kun isovanhempani tapaavat ensimmäisen lapsenlapsenlapsensa ensimmäistä kertaa. Aika iso juttu, meille kaikille! Jouluinen Suomi kuulostaa myöskin melkoiselta unelmalta saunoineen ja ruokineen. Mmm. Lumessakin olisi kiva möyhiä, vaikka maanantainen -7 celsiusta tuntui jo ihan liian kylmältä.

Onneksi nyt on taas joulukuiset 10 astetta plussaa.

4 kommenttia:

 1. Iiih, kivaa matkaa teille. Itellakin kylla kutkuttelee kun vahan yli viikon paasta naan mun uuden siskonpojan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, pienet sukulaiset on aika ihania! :)

   Poista
 2. Mutkatonta matkaa ja ihanaa Suomi-lomaa! :)

  VastaaPoista