sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Ruokaketju

Oho. Työläisen arki on näköjään ollut sen verran kiireistä, etten ole ehtinyt/viitsinyt paljon koneella istuskella. Tämä viikko meni vielä harjoitellessa, huomenna pitäisi osata tehdä hommat jo semi-itsenäisesti. Vähän hirvittää, mutta onneksi ei liikaa.

DIY-projektit ovat edenneet, hmm, vaihtelevasti. Pianon virittelin ihan ite, ja taisin siinä onnistuakin välttävästi. S sai yhden virtapiirin valmiiksi ja toimintakuntoon, eikä edes satuttanut itseään. Katon maalaus ei ole edennyt yhtään, eikä varmaan etenekään ihan heti, sillä onnistuttiin hankkimaan eilen lisää askarreltavaa. Palasina olevan biljardipöydän kokoaminen on varmasti paljon mielekkäämpää kuin katonrajassa kiikkuminen, varsinkin tällaiselle korkeanpaikankammoiselle. Jos saadaan pöytä kasattua, niin myöskin pöydän koekäyttö saattaa mennä kattoparrutuunauksen edelle...

Mutta siis onhan meillä myös pieniä isoja uutisia! Meidän jo valmiiksi karvainen perhe sai lisäystä viime lauantaina kahden rottatytön muodossa. Näköjään jokavuotinen koiranpentukuume iski taas allekirjoittaneeseen, ja kun S ei millään suostunut hommaamaan colliepentua (olisin halunnut pikku-Usvan lisäksi ison Usvan), niin tehtiin spontaani kompromissi. Tuhlattiin 200 dollaria lemmikkikauppaan ja tultiin kotiin uusien perheenjäsenten kanssa.

Io ja Callisto. Tuo ruskea juttu oli vielä eilen riippumatto, mutta tytöt päättivät tehdä siitä itselleen makuualustan.

Animal hoarding -ohjelmat, täältä tullaan! Tosin, kuten S on todennut jo pariinkin otteeseen, meidän "ongelma" tuskin pääsee leviämään käsiin, sillä meillä on nyt sen verran hyvä ruokaketju, että "ongelmaan" tulisi ratkaisu ihan itsestään.

Lumi istuu luonnollisesti koko ketjun korkeimmalla pallilla.

10 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä te noitte nimiä keksitte?! Ihan loistavat taas :D

  Hauska tutustua Io & Callisto! :)

  VastaaPoista
 2. Tää haluaa aivan ehottomasti tietää mistä noi nimet on peräisin ja ennen kaikkea tarkottaako ne jotain. :D Never heard before, nimittäin.

  (sanavahvistuksena "rattenit"! :DD No ratteneitahan oli postaus pullollaan)

  VastaaPoista
 3. Ohoo, onneksi olkoon lisayksesta ruokaketjuun! :D (Mulla on sanavahvistuksena calan. Kaloja teille seuraavaksi??)

  VastaaPoista
 4. Essi: :) S olisi halunnut nimetä rottatytöt Mars-rovereiden (Spirit ja Opportunity) mukaan. :D Siitä tämä meidän avaruuslähtöinen nimijahti sitten alkoi. Tätä ennenhän ehdittiin hylätä mm. nimet Chicken ja Cow. ;)

  Bemary: Rattenit! Multahan unohtui näköjään kategoriat tämän postauksen alta. Siinäpä hyvä rottakategoria. :D

  Io ja Callisto on Jupiterin kuita (sekä tuttuja tyttöjä kreikkalaisesta mytologiasta). :) Joo, ollaan nörttejä!

  Pilvi: Kiitos! :)

  Hyy, ei caloja meille! :D

  VastaaPoista
 5. Moi! Löysin ihan justiinsa vasta sun loistavan blogin. Jei! Tässä vierähtää vielä monen monta iltaa lukiessa kirjoitksiasi vuodesta 2008. Mutta ei haittaaa =D

  Onnea uuteen duuniin!

  Heini

  VastaaPoista
 6. siis rotat saa mut voimaan pahoin ja mietin aina miten joku voi haluta sellaisen/-set tuholaiset lemmikiksi. Levittävät tauteja ... hyi olkoon. eikö niitä saisi viemäreistä ihan ilmaiseksi?

  VastaaPoista
 7. Tottakai Lumi istuu korkeimmalla pallilla. Sehän tulee kissoilta ihan luonnostaan :) Nuo uusimmat karvapallerot ovat sitten aivan ihania pikku otuksia.
  T: Maarit

  VastaaPoista
 8. Heini: Moikka, tervetuloa ja iso kiitos! :)

  Anonyymi: Meidän viemäreistä ei rottia löytynyt, joten oli pakko käydä hakemassa ne kaupasta. :) Sitä paitsi kesyrotat tuppaavat olemaan luenteeltaan viemärisukulaisiaan ystävällisempiä ja taudittomampia.

  Lue vaikka tämä, kun seuraavan kerran yökkäilet muiden ihmisten lemmikkivalintojen vuoksi:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Fancy_rat

  Maarit: Kissoilta tuo johtaminen tosiaan sujuu. ;) Karvapallerot ovat kyllä olleet varsin kiva lisä meidän eläintarhaan. :)

  VastaaPoista
 9. Eih, teit siitä oikeesti kategorian! :D

  Mä oon näköjään aivan vääränlainen nörtti, ku en tommosia lainkaan tienny. :O Pitää mennä pänttäämään tota nörttiraamattua, että nörttiyleissivistyksen taso nousee. Tää nykynen touhu ei selvästikään vetele. ->

  VastaaPoista
 10. Kissakategoria pitaa nyt varmaan muuttaa muotoon cattenit. ;) Tarvittas viela vaan toinen kissa, kun tuohan on selvasti monikko...

  Nyt akkia lukemaan sita norttiraamattua! :D

  VastaaPoista