maanantai 29. elokuuta 2011

Kotirouvailun loppu

Se viimeperjantainen haastattelu meni sen verran hyvin, että henkilöstöpäällikkö soitti perään noin tunti juttutuokion jälkeen. Halusivat tarjota minulle työpaikkaa. Kotihengettären kuvaannollinen essu lensi naulaan välittömästi. Saatoin myös nauttia yhden oluen sohvalla miehekkäästi röhnöttäen.

Koko juttuhan lähti siitä, että erään turvallisuuspalveluita tarjoavan yrityksen palkkalistoilla oleva kaverimme laittoi minulle pari viikkoa sitten viestiä avoimesta paikasta. Toimenkuvaan kuuluisi postinlajittelua ja -jakamista sekä muiden ihmisten, kuten vastaanottovirkailijan tauottamista. Hakivat sosiaalista ja ystävällistä ihmistä, jollaista minäkin osaan kahdeksan tuntia päivässä esittää. Laitoin hakemuksen menemään.

Homma eteni sitten siis siihen pisteeseen, että kävin kehuttavana haastateltavana viime perjantaina. Haastattelijat olivat "very impressed" minun monipuolisesta ansioluettelosta (kiitos kesätyöt!), koulutuksesta ja vastauksista.

En kuitenkaan ole paukutellut henkseleitä hurjan erävoiton takia, sillä tuo on entry level -paikka, eli ihan pohjalta aloitan, joten vaatimustasokaan ei välttämättä ollut ihan päätähuimaava. Nyt minulla on kuitenkin jotain (toivottavasti) mielekästä tekemistä päivisin, ja saanpa vielä siitä hyvästä ihan omaa rahaakin tuhlattavaksi. Orientaatio alkaa huomenna, joten tänään on viimeinen kotirouvapäivä.

S on muuten tainnut olla eniten innoissaan siitä, että joudun käyttämään uniformua (en suostu kirjoittamaan tuota sanaa v:llä, näyttää ja kuulostaa typerältä, sanokaa kielenhuoltajat mitä sanotte!).

7 kommenttia:

 1. Oi, onnittelut!!! :) Toihan voi poikia vaiks mitä, ja uniFormu, vautsi! :)

  VastaaPoista
 2. Formu se on on munkin maailmassani. Piste! ;) Ja onnea ny vielä kerran! :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon!! Entry level tai ei, se on silti työpaikka! Vuoden tulottomuuden jälkeen on helppo samastua iloosi siitä, että tulee omaa rahaa tuhlattavaksi. :P

  VastaaPoista
 4. Hei jee, no onhan toi nyt ehdottomasti erävoitto!!

  Hmm.. ja sun on pakko vilauttaa täällä sun uniFormua!

  Hyvä sinä! Onnea!

  VastaaPoista
 5. Hienoa Anni :) Toivottavasti ehdit kuitenkin kirjoitella meidän iloksikin. Vaikka sitähän ei tiedä mitä kaikkea sitä tapahtuu kun pyörit siellä ihmisten ilmoilla ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta tyosta! Ja ehdottomasti juu kuvat uniformusta blogiin :-)

  VastaaPoista
 7. Moikka kaikki, tuli vähän byrokraattisia mutkia matkaan. Palailen asiaan, kunhan homma selviää. :)

  VastaaPoista