torstai 17. helmikuuta 2011

+23 ja -28 tappeli...

Olen kuullut parina viime päivänä aika kylmänpuoleisia terveisiä Suomesta. Täällä asuminen ei harmita tällä hetkellä yhtään:


Kännyräpsäisy kärpäsenkakkaisen ikkunan läpi.

Ilman tätä keväistä torstaitakin olo olisi varmaan kotoisa, sillä viime aikoina olen ollut jotenkin harvinaisen hyväntuulinen. Vielä pari viikkoa sitten teki mieli parkua ja karata Suomeen, lähinnä Chaosin tilanteen epäreiluuden takia, mutta nyt tämä tuntuu taas kodilta. Ollaan aloitettu erittäin varovasti talonmetsästys (siis minä olen selannut lukemattomia netti-ilmoituksia ja haaveillut mahdottomista), ja kunhan pankin laina-asiantuntija suvaitsee soittaa meille takaisin, ollaan taas askelta pidemmällä. Toivottavasti.

Ylihuomenna suunnitelmissa olisi karata Kansas Cityn vilskeestä (hah!) Hiawathaan mukavalla kaveriporukalla. Viikonlopuksikin on luvattu vielä melkoisen lämpimiä lukemia ja ukkosmyrskyjä, joten olosuhteet ovat otolliset ikimuistoiselle lauantaille.

Usva tuli komentamaan minua lenkille. Tottelen käskyä mielelläni, sillä jalkakäytävät ovat vihdoinkin kävelykelpoisia, eli vapaita lumesta ja sohjosta. Niin, ja tuo t-paitakelikin tietysti auttaa asiaa...

*****

Fakta #95: Söin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni sushia. Hyvää oli, nirsohkon S:nkin mielestä, vaikka sen pitikin ennen ravintolaan lähtöä ottaa rohkaisuryyppy kotona. Tai ehkä juuri sen takia.

4 kommenttia:

 1. Minullakin on hiljan jäänyt taakse vähän mökötysvaihe. Eikä minulla ollut ollenkaan yhtä hyvää syytä olla allapäin kuin sinulla. Hyvä, että kuuluu parempaa!

  Julistin sunnuntaina suureen ääneen, että tämähän on kevät. Jok'ikinen chicagolainen on tämän julistuksen kuultuaan huomauttanut, että kyllä tästä vielä lumimyrskyä niskaan saadaan, ja säämiehetkin muistuttelee että tilastollisesti on kolmannes talven lumesta tulossa. Mutta hei kamoon, jos on kymmenen astetta lämmintä (joo täällä on vaatimattomammat lämmöt) ja aurinko paistaa ja ulkona tuoksuu keväältä, miten sitä voi sanoa talvipäiväksi? :)

  P.S. Jewelista ei löytynyt maksamakkaraa. Saatan piipahtaa Dominicksissa tässä joku päivä. Alkaa maksamakkaranälkä kasvaa. Epäreilu kun olen, tekisi mieli syyttää sinua, kun en koko tuotetta ajatellut kertaakaan täällä asuessa ennen kuin sen mainitsit. ;)

  VastaaPoista
 2. haha, rohkaisuryyppy ennen sushia, taas hihitan taalla.. Ma olin viela pari vuotta sitten aivan varma, et sushi on kauheinta scheissea ja et ihmiset syo sita vaan koska se on "coolia" :D no sit maistoin itekki, ja nyt tulee tasasin valiajoin ihan kauhee sushihimo, etta pitakaahan varanne! :P

  Mut epareilua on noi teian lampolukemat, tannekki kevat, nyt heti!

  VastaaPoista
 3. Luin kuvatekstin, että "känniräpsäisy". Että hyvää perjantaita vaan taas täältä Suomesta..! :D

  VastaaPoista
 4. Pilvi: Noita alakulovaiheita nyt tulee varmaan itse kullekin, olipa siihen hyvä syy tai ei. :)

  Joo, mulla on kanssa täysi kevätvaihde päällä! Sitä on jotenkin tottunut siihen, että kun lumet sulavat ja lämpöasteita on yli 20, on kevät (ellei jopa kesä). No nyt nämä maailmanlopunennustajat uhkailevat lumisadetta ensi maanantaiksi. Olkoon se sitten vaikka takatalvi. ;)

  Hahah, sorry maksamakkarahimosta! Minä löysin tuubin Price Chopperista, mutta se taitaa olla paikallinen kauppaketju, joten tästä mainoksesta ei nyt taida olla sulle mitään hyötyä.

  Sanni: :D Pidänpä sushivaroitukset mielessä! Sushikoukuttunut kaveri uhkaili vievänsä meidät ravintolaan uudemmankin kerran, joten koukuttumisvaara on siis itselläkin olemassa... ;)

  Jospa se kevät laskeutuisi teillekin pian! Mulla on tällä hetkellä ikkuna auki (kuuluu mukavaa lintujen lauleskelua, vaikka se taitaisi kuulua ikkuna kiinnikin; hyvät tiivisteet meillä!) ja ulkona on 13 astetta lämmintä. Ei paha!

  Bemary: Hik! :D :D Hyvää perjantaita vaan sinne Suomeen!

  VastaaPoista