sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Paluu arkeen


Kotona taas kerran. Vietettiin viikko Kreetalla äidin synttäreitä juhlien ja aurinkoa palvoen. Juhliminen ja reissaaminen loppuu nyt vähäksi aikaa; huomenna on edessä paluu arkeen töihinmenon merkeissä. Ehkäpä arjen mukana löytyy lisää aikaa tällekin harrastukselle. :)

Nyt ollaan kuitenkin vielä lomalla (ja kohta pitää rientää mummon 85-vuotissynttäreille), joten päivitetään nyt sitten lomakuulumiset pikaisesti kuvien muodossa.


Näin se loma alkoi. S ja Amstel-tölkki.

Paikallinen turistienriistokone ennusti minulle epävarmaa tulevaisuutta rakkauden saralla.

S valloitti rantakivikon.

Tavattiin taannoin samannimisessä paikassa.

Milin vuoristokylä.

Toiseksi viimeinen auringonlasku.

Rantajellona.


Rantajellonatar.


Paikallinen Saana.


Kuvista jäi puuttumaan mieletön määrä ruokaa ja rannalla makaamista sekä kävelyä vanhaan kaupunkiin ja takaisin. Lämpötilakaan ei välttämättä välity kunnolla (+30 välillä yölläkin). Oli oikein mahtiloma.

Kotiin tullessa postilaatikossa odotti Kela-kortti uudella nimellä. Tässähän ollaan ihan oikeasti vissiin naimisissa!

4 kommenttia:

 1. Ihana nähdä/lukea, että teillä oli mukava ja rentouttava loma :)
  Ihan tässä jo omaansa alkaa odotella...

  Eikö muuten tulekin nopeasti uutta korttia Kelalta? Itse ihan yllätyin, kun vasta olin tajunnut, että pitäisi kait kortteihinkin vaihtaa uusi sukunimi niin johan ensimmäinen tippui postiluukusta!

  VastaaPoista
 2. Aih, toisilla sitä on loma vielä edessä... :)

  Tuli kyllä todella nopeasti tuo uusi Kela-kortti! Hyvä muistutus siitä, että nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja päivittää korttiarsenaali. Uutta allekirjoitustakin joutuu vielä harjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Heipä taas,

  pakko vähän hehkuttaa! Mun poikaystävä tulee HUOMENNA tänne Suomeen (Ouluun) mun kans asumaan :) Oon ehkä huomenna maailman onnellisin tyttö.
  Tälleen kuulumisten päivityksenä :)

  -Kristiina

  VastaaPoista
 4. Oi oi oi! Mahtavaa! Ei varmaan paljoa ensi yönä nukuta... :) Todella mukava, että kävit kertomassa näin ihania uutisia! :)

  VastaaPoista