perjantai 23. helmikuuta 2018

I'm Back!

On hieman hassua ajatella, että olen joskus aikoinaan perustanut IRC-Galleriaan ryhmän nimeltä Jahkailu, jotta voisin lisätä sen harrastuslistalle. Oi, kyllä.

Pelkästään tällä viikolla olen hetken mielijohteesta väsännyt sohvan taakse hyllykön IKEA:n puisista laatikoista ja lätkinyt takan laatoituksen päälle portaikkoprojektista ylijääneitä vinyylilautoja, vaikka en ollut edes oikeastaan varma, pysyisivätkö ne siinä. Molempiin kohteisiin meillä (minulla...) oli alunperin aivan erilaiset suunnitelmat - sohvan taakse oikein piirustukset - mutta näin kävi. Ihan ilman mitään jahkailua.

Jälkeen. Kai tuohon voisi vielä listatkin laittaa. Joskus.

Ennen.

Hyllykkö ja tyynyjä rakastava koira.

Vaikka arjen aikataulutus koostuukin nykyisin pelkästään lapsen kouluun viemisestä ja sieltä hakemisesta, keksin kyllä kaikenlaista puuhaa siihen välille. Rehellisyyden nimissä on toki mainittava, että suurin osa ajasta menee aivan tarpeettomaan haahuiluun, mutta jahkailua en enää harrastuksiini lukisi. Päikkärit kyllä pitää paikkansa edelleen. Tai niistä haaveilu.

Jep...

Hätiköidyn supertehokkuuden tasapainoksi meidän makuuhuoneen lattialta löytyy edelleen Suomen-reissun jäljiltä purkamaton matkalaukku, jossa on periaatteessa puhtaita vaatteita, mutta koska ne ovat olleet laukussa jo viikkotolkulla, niin ne pitäisi varmaan pestä ennen hyllyille laittamista. Purkaisin mieluummin vaikka jonkun väliseinän kuin matkalaukun. Mikähän ihme siinä on niin kamalan vaikeaa? Pitäisiköhän perustaa IRC-Galleriaan ryhmä nimeltä Matkalaukkujahkailu?

Siirsin toissapäivänä Suomi-kuvat tietokoneelle. Toivoa siis on, että saan ne jossain vaiheessa käytyä läpi ja julkaistua joitakin otoksia blogin puolella. Olympialaisetkin loppuvat kohtsillään. Meillä oli aivan uskomattoman mukava loma, josta varmaan kannattaisi kirjoitella jotain ylös, ennen kuin unohdan sen koskaan tapahtuneenkaan. Muistan kyllä ikuisesti jonkun teininä tehdyn mokan, mutta kaikki muu meinaa unohtua. Kuten nyt esimerkiksi blogin kirjoittelu.

8 kommenttia:

 1. On muuten tuo matkalaukun purkamattomuus tuttua! Tuumasin, että sen tyhjentäminen on itselle myönnytys : matka on ohi��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuumattu! Sain tänään viimeinkin viimeiset kamat laukusta ulos, kuitenkin (päivää vaille...) alle kuukausi kotiinpaluun jälkeen. :D

   Poista
 2. Lomakuvat kehiin niin pääsen kadehtimaan!
  Kiva hyllykko! Pistää miettimään muuttaisiko itsekin tylsät suunnitelmat sohvantakaisen hyllyn suhteen. Ja selvä parannus takan suhteen, tyylikäs. Me ollaan muuttamassa piakkoin, ja olen käyttänyt ihan liikaa aikaa miettien uuden kodin "haluaisin"-kohteita, 70-luvun takan modernisointi on yksi. Mutta ensin pitäisi varmaan hoitaa "täytyy"-kohteet, kuten sähkojutut ja tiskikone... (Jep, ostettiin tiskikoneeton talo, jossa mm. uuni on alkuperäinen 45 v vanha. Mutta kaksi jääkaappia sentään! Eh.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wooow, onnea uuteen kotiin! Joo, ymmärrän, että sähköhommat (ja ehdottomasti se tiskikone!!!) ovat listalla korkeammalla kuin kosmeettiset parannukset, mutta ne semmoiset piiloon menevät remontit ovat niin kovin tylsiä. Eipä ne kohennuskohteetkaan onneksi mihinkään katoa, minä oon ainakin tosi hyvä keksimään aina kaikkea kivaa puuhastelua (tällä hetkellä kutittelisi maalata koko talo ulkoa :D).

   Poista
 3. Matkalaukun purkaminen on. Kerkesit jo lomamatkan jälkeen näemmä vähän taas "riehua" :).
  Lopputulos on silmää miellyttävä! Nyt sitten tuli kovan halu itsellekkin tehdä jotain sisustusjuttuja
  piristämään talven jäljiltä. Voisi olla että jos pesisi ikkunat sisäpuolelta ja pyyhkisi kunnolla pölyt, menisi tuo puuska ohi.
  Lomakuvia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyh, ikkunat ovat meilläkin melkoisen puhdistuksen tarpeessa, sisältä ja ulkoa. Läpi vielä näkyy, mutta just ja just. Kerrohan mullekin, jos tuo kevätsiivous auttaa akuuttiin projektinälkään - kuten tuossa yllä totesin, tekisi mieli maalata koko torppa. Että semmoista pientä puuhastelua!

   Poista
 4. Tuo matkalaukun purkamattomuus on niin tuttua, perussettiä. Sitten etsitään kissojen ja koirien kanssa jotain ja -tadaa- se löytyy purkamattomasta matkalaukusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, just niin! Mukava kuulla, etten ole ainoa saamaton matkaltapalaaja. :D

   Poista